Fraai herstel van de D1

Na de onnodige nederlaag van vorige week tegen De Tukkers D1 konden we vandaag in Losser tegen de plaatselijke D1 weer proberen de draad van de voorgaande weken op te pakken.
De trainingsweek liep anders dan gepland door een aantal lichte blessures en ziektes en dus was het afwachten wie er allemaal mee konden doen en hoe fit de desbetreffende spelers waren. Vrijdagmiddag een afmelding van een zieke, een licht geblesseerde die zich weer fit meldde en een licht geblesseerde die in een noodgeval wel een aantal minuten zou mee kunnen doen. Dus bleven er uiteindelijk 12 fitte spelers over.
In Losser aangekomen bleek ook nog eens 1 van de spelers zijn voetbalschoenen te zijn vergeten maar gelukkig had een teamgenoot een reservepaar bij zich en pasten die ook nog.
En in tegenstelling tot de voorgaande weken schoten we nu uit de startblokken en binnen afzienbare tijd stonden we door 2 fraaie treffers voor. Helaas kwamen toen de 10 mindere minuten zoals we die gewend waren en maakte Losser snel weer gelijk. Vlak voor rust kregen we een terechte penalty en deze zorgde ervoor dat we met een 2-3 voorsprong konden gaan rusten.
In de rust weer even een aantal zaken uitgelegd, wat verbeterpunten aangegeven en toen zagen we na rust een D1 die de wedstrijd goed onder controle had. En helemaal nadat de voorsprong werd uitgebreid na 2-4. Een ongelukkige eigen goal door een miscommunicatie bracht nog weer even de spanning terug maar de jongens streden nu als team om de overwinning over de streep te trekken. Na 5 minuten blessuretijd floot de scheidsrechter voor het einde en konden we na een heerlijke douche de punten weer meenemen naar ’t Huitinkveld.
Komend weekend hebben we geen wedstrijd op het programma staan en die zaterdag daarna, 30 april, komt Oranje Nassau D1 ons bezoeken voor onze laatste competitiewedstrijd van dit seizoen op ‘t Huitinkveld.

Scroll naar boven