FC Trias D2 heeft een missie


Vorige week werd er verloren uit tegen Gendringen D1. Vandaag moesten de 3 punten in Winterswijk blijven. In de uitwedstrijd tegen A.Z.S.V. D2 werd er een 1 – 2 overwinning geboekt en een overwinning in de thuiswedstrijd zou, in de missie die FC Trias D2 heeft, goed passen. De omstandigheden waren goed, wel veel wind, soms lastig maar had ook zo zijn voordelen.
Bij een aanval op rechts van A.Z.S.V. wist de rechtsbuiten de bal prima in de verre bovenhoek te plaatsen wat de 0 – 1 op het scorebord betekende. Een gelijkopgaande strijd met een beter voetballend FC Trias dat echter de stand in de eerste helft niet op gelijke hoogte wist te brengen.
Na de rust de wind mee en al na ruim een minuut de gelijkmaker. Ook nu een aanval op rechts en ook nu een prima schot waarbij de keeper kansloos was. FC Trias bleef het betere van het spel houden en na een kwartier werd dit beloond. De 2 – 1. Spannend bleef het tot het laatste fluitsignaal. Maar de 3 punten waren binnen. Deel van de missie volbracht. Een prima teamprestatie die volgende week in de uitwedstrijd tegen VVG D1 een vervolg dient te krijgen om de missie te doen slagen.

Scroll naar boven