Geen supportersmiddag maar wel heel veel dank van vrouwen en heren 1

Op zondag 24 mei hadden we eigenlijk het voetbalseizoen 2019-2020 willen afsluiten tijdens onze jaarlijkse supportersmiddag. De vrouwen hadden ‘s ochtends in Hengelo(OV) moeten spelen tegen ATC’65 terwijl de mannen een vrije middag (door het oneven aantal teams in de 3e klasse C) hadden om volgende week in Doetinchem de laatste wedstrijd van het seizoen te spelen. Helaas, het seizoen liep heel anders af: op zondag 8 maart werd er door de mannen van Yassin met 1-1 gelijkgespeeld tegen DVV terwijl de vrouwen van Dennis met 2-1 verloren van het Oosterhoutse OSC. Later bleek dat dit de laatste wapenfeiten waren van onze beide boegbeelden. Ook de supportersmiddag moeten we dit jaar aan ons voorbij laten gaan, maar beide teams willen een ieder toch graag bedanken:

Onwerkelijk, onzeker…
Dat zijn toch wel de woorden die de huidige periode voor mij het best omvatten. Volgende week zou de jaarlijkse supportersmiddag plaats vinden. Een gezellig samenzijn waarbij we onder het genot van een hapje en een drankje het einde van het seizoen inluiden. Echter, de laatste wedstrijd is eind februari al gespeeld. Het eerste elftal stond een paar plekken te laag,maar er was veel vertrouwen dat de tweede seizoenshelft succesvol zou verlopen. Het sportieve aspect is op dit moment uiteraard van ondergeschikt belang en daar wil ik dan ook niet te lang bij stilstaan. Via deze weg wil ik namens het eerste elftal vooral alle supporters, vrijwilligers en sponsoren bedanken voor hun steun tijdens dit bizarre seizoen. Zowel in uit- als thuiswedstrijden voelen wij jullie steun en dat is hoe het hoort bij FC Trias. Over steun gesproken… Niet alleen het eerste elftal, maar ook de club heeft jullie steun in de komende periode hard nodig. Afgelopen week mochten we weer trainen en de jeugd is alweer een tijdje geleden begonnen. De vereniging heeft alles perfect ingericht en de vrijwilligers stonden weer klaar om alles in goede banen te leiden. Mijn dank gaat ook uit naar het bestuur die het mogelijk heeft gemaakt dat wij (weliswaar in aangepaste vorm) weer op het veld kunnen staan. Laten we met zijn allen dit vertrouwen niet beschamen en ervoor zorgen dat we de verantwoordelijkheid nemen om ons aan alle protocollen te houden. Ik hoop jullie allemaal snel in goede gezondheid terug te zien op ons mooie complex. Bedankt!
Sportieve groet,
Yassin Ouardighi
Hoofdtrainer Heren 1

Beste supporters, vrijwilligers en sponsoren!
Volgende week, 24 mei 2020, zou de supportersmiddag zijn bij FC Trias. De afsluiting van het voetbalseizoen en de gelegenheid om een aantal belangrijke mensen te bedanken. Door de coronacrisis is dit helaas niet mogelijk. Toch willen wij, FC Trias VR1, via deze weg een aantal mensen bedanken. Allereerst onze supporters! Zij staan elke zondag, uit of thuis, in zon of regen, als het goed of soms wat minder gaat, weer bij ons aan de lijn. Aanmoediging, gezellig een bakkie en (vaak ongevraagd 😉 ) voetbaladvies of wedstrijdevaluaties, wij waarderen dat enorm! Daarnaast willen wij ook de vrijwilligers van FC Trias bedanken. Zij maken elke week voor alle leden het voetbal bij FC Trias mogelijk! Van scheidsrechters tot barpersoneel, van leiders tot grasmaaiers en van hosts tot ballenplakkers, bedankt! Als laatste willen wij alle sponsoren bedanken. In het speciaal onze eigen sponsor Timmermans & Mulder. Naast dat wij altijd met open armen worden ontvangen hebben jullie elk feestje dat wij hebben gevierd met een bloemetje opgefleurd. Dankjewel hiervoor! Graag zien we jullie volgend seizoen allemaal gezond en wel weer langs de lijn!
Liefs FC Trias VR1!

Scroll naar boven