Ook onze senioren kunnen weer gaan trainen !

In navolging van onze jeugd (t/m 18 jaar) die sinds 6 mei weer trainen kunnen ook onze senioren weer terecht op het ‘t Huitinkveld. Belangrijk is hierbij dat ook zij de regels volgen die door de KNVB en het NOC/NSF zijn opgesteld en die de basis zijn geweest voor het protocol zoals dat werd goed-gekeurd door de gemeente Winterswijk. Zo zijn de kleedkamers (en kantine) gesloten, moet men omgekleed komen en kan er dus niet worden gedoucht. De regels voor de senioren zijn vergelijkbaar met die van de jeugd (klik hier om ze na te lezen) met dien verstande dat er op 1,5 meter afstand moet worden getraind, onderling fysiek contact is dus absoluut niet toegestaan.

Zoals (waarschijnlijk) bekend is er een nieuwe veldindeling gemaakt om de trainingen volgens de richtlijnen te laten verlopen. Zo moest er meer tijd zijn tussen (30 minuten) de diverse leeftijdscategorien om zo te zorgen voor minder “gelijktijdig komend- en vertrekkend verkeer” op onze accomodatie daarom het verzoek om vooral op de fiets te komen. In deze nieuwe veldindeling, klik hier om hem te bekijken, zijn nu ook de senioren opgenomen.

Tenslotte: Om alles in goede banen te leiden is het noodzakelijk dat betrokken senioren-trainers eerst contact opnemen met de VTC (email: vtc@fctrias.nl of 06-13848878) om e.e.a. af te stemmen, de regels door te nemen en pas daarna de spelers uit te nodigen voor hun eerste trainingsavond (in coronatijd).

Namens het bestuur, VTC en vrouwencommissie: heel veel voetbal-plezier.

Scroll naar boven