Geert Lobeek in het zonnetje

Voor aanvang van de wedstrijd FC Trias 1-SC Rheden 1 hebben we Geert Lobeek in het zonnetje gezet.

Geert is geruime tijd betrokken geweest bij het eerste herenelftal als grensrechter of, zoals dat tegenwoordig heet, assistent scheidsrechter. Maar ook als manusje van alles.

Qua karaktereigenschappen kunnen we Geert omschrijven als goudeerlijk (zo eerlijk dat hij zelfs de pers heeft gehaald), maar ook rechtvaardig en zeker fanatiek.

Een blessure heeft hem kort aan de kant gehouden. Met een ijzeren discipline heeft hij zich gestort op zijn herstel, met als ultieme test de deelname aan de nieuwjaarsloop.

Niet alleen langs de lijn heeft Geert zijn steentje bijgedragen, maar ook in de voorbereiding van de wedstrijden heeft hij veel voor het team gedaan. Iedere week werden alle materialen zoals ballen, verzorgingskoffer, pakken en de ranja voor in de rust klaargezet en meegenomen.

Ook konden de jongens iedere week rekenen op een plekje in zijn auto. Als vaste chauffeur heeft hij vele kilometers gemaakt.

Tijdens de thuiswedstrijden konden de pupillen van de week ook op zijn hartelijke ontvangst rekenen. Hij ontfermde zich over de kids en hun ouders. Even vertellen wat er gaat gebeuren, samen warm lopen, de hoekvlaggen neerzetten en na de wedstrijd weer ophalen. De hele begeleiding nam hij op zich. En elke keer hoorden we weer terug van de ouders dat ze een fantastische middag hadden gehad.

Geert: namens de VTC en Bestuur FC Trias hartelijk dank voor al je inzet en beleving in de afgelopen jaren!

VTC en Bestuur FC Trias

Scroll naar boven