FC Trias JO15-1 wint eerste thuiswedstrijd

Op zaterdag 29 september speelde FC Trias JO15-1 de eerste thuiswedstrijd van deze competitie. Op ’t Huitinkveld was TVC ’28 uit Tubbergen de tegenstander. Vorig jaar kwam dit team nog uit in de derde divisie. FC Trias was dus gewaarschuwd.

Supporters van de JO15-1 kunnen maar beter op tijd zijn, want het team kende een flitsende start. Na slechts drie minuten lag de bal al achter de keeper van TVC en twee minuten later was het opnieuw raak. De jongens bleven lekker door voetballen, maar na een half uur viel de 3-0 door een eigen doelpunt van TVC. Met een verdiende voorsprong gingen de mannen de rust in.

In de tweede helft bleek dat TVC nog niet van plan was zich zo maar gewonnen te geven en het spel golfde op en neer. Tot echte kansen voor TVC kwam het niet, maar FC Trias had het niet makkelijk en wist niet meer te scoren. Een 3-0 overwinning is echter een mooie uitslag, zeker ook voor keeper Wout Beskers die na enkele weken blessureleed zijn rentree maakte en succesvol het doel verdedigde.

Volgende week opnieuw een thuiswedstrijd voor de Boys in Blue en wel om 13.00 uur tegen BWO uit Hengelo.

Scroll naar boven