Gelijkspel FC Trias 1

Na 3 nederlagen pakte FC Trias weer eens een punt. Op basis van de 1e helft hadden dit er 3 moeten zijn, maar een gelijkspel was wel verdiend te noemen. FC Trias trad werderom met een andere opstelling aan. Naast Menno waren nu Melvin en Jorrit ook afwezig.

Toch was FC Trias duidelijk de bovenliggende partij. De 1e kans was dan ook voor de thuisploeg. Na een vrije bal was er niemand die de bal bij de 2e paal kon raken. Daarna moest Mathijs handelend optreden bij een kans van WVV’34. Maar gezien zijn kwaliteiten pakte hij de bal prima. In de 25e min kwam FC Trias schitterend op voorsprong. In 1e instantie werd Cornelis gevloerd maar gaf de scheidsrechter voordeel. Daarna werd diezelfde Cornelis gevloerd in de 16 maar toen floot de leidsman voor de 1e overtreding. De vrije bal krulde Cornelis prachtig over de muur en verdween in de kruising. Goal nummer 12 voor de topscorer van FC Trias. Echter werd de voorsprong niet lang vast gehouden. Een gemakkelijk gegeven voorzet vanaf links werd een prooi voor de spits. Geheel vrij kon hij de bal binnen koppen 1-1. FC Trias was echter niet van de leg. De meeste kansen waar echt voor FC Trias. Eerst een kopkans van Melvin, uit de corner kopte Rens op de goal. Beide keren was de keeper de winnaar. Ook een prima schot van Camiel was hij de baas. Vlak voor rust een prima aanval over 3 schijven. Cornelis, Camiel en Kaj stonden aan de basis van deze aanval die uiteindelijk door Melvin niet verzilverd kon worden. Derhalve 1-1 en daar waren de bezoekers het meest tevreden over.

De 2e helft had WVV ’34 wat aanpassingen gedaan die hun beter in de wedstrijd deden komen. FC Trias kwam een paar keer goed weg maar zo negatief als de Gelderlander schreef in de krant was het zeker niet. FC Trias had recht op een 100% penalty. Het contact was duidelijk te horen en de sok van Cornelis was compleet kapot, maar diegene die hier over beslist was de enigste die twijfels had. “En bij twijfel fluit ik niet”, was zijn commentaar. Vlak voor tijd kreeg FC Trias nog een enorme kans. Daar waar Cornelis het altijd zelf zou afronden gaf hij hem nu perfect voor. Bij de 2e paal kwam Wiebe net een teenlengte tekort. Misschien was op basis van de 2e helft de voorsprong niet terecht geweest maar niemand die dat iets boeit. Dus over het geheel was dit gelijk spel tegen WVV ’34 terecht.

Zondag uit naar Deurningen. Geblesseerden sluiten weer aan waardoor er weer meer keuze is. Daardoor zal er een brede bank zijn. Na deze wedstrijd is FC Trias twee zondagen vrij. Er zal donderdag 23 februari nog wel geoefend worden tegen AD’69.

Cornelis was niet de enigste die scoorde voor FC Trias. Want ook onze pupillen van de week Minouk Richter en Irwan Wiggers van onze JO9-3 passeerden de goalie van WVV ’34 met de wedstrijdbal beschikbaar gesteld door Alfred Sloetjes Montagebedrijf, ASW Autoschade Winterswijk en De Struker Keuken en Bad.

Delen:

Scroll naar boven