Gelijkspel FC Trias 1

Zondag 8 maart kwam het Duivense DVV op bezoek in Winterswijk. FC Trias had wat goed te maken tov de vorige wedstrijd die na rust in Duiven met 4-0 werd verloren. FC Trias slaagde daar gedeeltelijk in.

Het was zeker in de 1e helft de betere ploeg maar echte grote kansen kon men niet creëren. Toch kwam de terechte voorsprong op het scorebord. Antoine zag Roman weglopen uit de rug van de verdedigers. Zijn pass werd met de meeste precieze gepeeld. Roman werkte zeer knap af. Hierna kwam de beste fase van FC Trias en had men de score moeten en kunnen uitbreiden. Cornelis had de 2-0 op zijn schoen maar treuzelde net iets te lang.. DVV stelde de 1e iets teleur en kwam nauwelijks tot kansen. Derhalve een 1-0 ruststand.

FC Trias kwam niet al te best uit de kleedkamer en binnen 2 minuten was het alweer gelijk. Toch had FC Trias in de 51e minuut weer op voorsprong kunnen komen. Jorrit werd op rand 16 aangespeeld en zijn demarrage was iedereen te machtig behalve de doelman van de bezoekers die redde. Dit was tevens wel de laatste grote kans van de thuisclub. DVV speelde een betere 2e helft dan de 1e helft maar verdere dan een afstandsschot kwam mem ook niet. FC Trias speelde de laatste 12 minuten zelfs tegen 10 man maar speelde dit niet goed uit. In plaats van het veld breed te houden werd teveel de lange bal gebruikt en kon men DVV niet al te lastig maken.

Volgende week uit naar Rheden. Men zal zich deze week goed moeten voorbereiden op een slecht veld zoals vemeld in de regionale krant.

Onze pupillen van de week bij FC Trias – DVV waren Jan Pietrzijk en Levi Vermeiden die beide in onze JO 11-1 spelen.

 

 

Ook RTV Slingeland was aanwezig en zorgden voor de volgende reportage:

https://www.facebook.com/rtvslingeland/videos/877231242700591/

Scroll naar boven