Gelijkspel in Duiven voor FC Trias 1

FC Trias vertrok zondag 11 oktober richting Duiven om tegen de plaatselijke DVV te spelen. Wederom een spook duel waar geen publiek bij aanwezig mocht zijn. Onder leiding van scheidsrechter Rutten werd er precies om 14.00 uur afgetrapt. FC Trias wist dat het een lastige middag kon worden. Vorig seizoen werd er nog kansloos verloren met 4-0. En bovendien had DVV wat inkopen gedaan (qua spelers) bij de plaatselijke IKEA. En daar is men niet slechter door geworden. FC Trias kwam maar moeizaam op gang. Vanaf de kant leek het wel of het enorm warm moest zijn. Men kon het tempo, zeker op het middenveld niet bij benen. Steeds had de thuisploeg een mannetje over op het middenveld. Dit leidde dan ook na 13 min al een achterstand op voor FC Trias. De geheel vrijstaande middenvelder liet Mathijs volledig kansloos. FC Trias kwam er in deze fase niet aan te pas. Niet dat DVV zoveel kansen creëerde maar de thuisclub was zeker de bovenliggende partij. Geheel onverwachts kwam FC Trias toch langszij. Menno verzond een lage voorzet vanaf rechts richting de verdere onzichtbare Cornelis. Maar goed dat Cornelis de bal via een sliding niet raakte. De matige keeper aan Duivense kant schrok door Cornelis zijn actie dat hij volledig mis taste en goudhaantje Melvin Krabben was er als de kippen bij om de 1-1 aan te laten tekenen. Wie dacht dat FC Trias hierdoor beter ging voetballen kwam bedrogen uit. DVV was en bleef beter. Toch kreeg FC Trias een enorme kans om tegen de verhoudingen in op 1-2 te komen. Jorrit had de 1-2 op zijn schoen maar faalde in deze situatie. Aan de andere kant was het wel raak. De aanvoerder van de thuisclub werd geen strobreed in de weg gelegd om wederom Mathijs kansloos te laten 2-1. Derhalve ging men rusten met een 2-1 stand. Een stand waar men nog van alles aan kon doen.

Trainer Yassin had alle redenen om de 3 wisselspelers in te brengen maar wachte daar verstandig genoeg nog even mee. 3x in wisselen was een beetje teveel van het goede maar redenen waren er genoeg voor. Toch kwam FC Trias in de tweede helft gek genoeg niet echt in de problemen. DVV was meer in balbezit maar FC Trias had het in de 2e helft beter staan. FC Trias wist echter niet veel te creëren maar door een prachtige steekpas van Eddo was wederom Melvin K het goudhaantje. Uit een moeilijke hoek wist hij de keeper te omspelen en liet de 2-2 aantekenen. Daarna was er een periode dat beide elftallen moeite hadden om tot kansen te komen. Op de bank bij FC Trias was men het er mee eens, diegene die de goal zou maken werd winnaar deze middag. Echter dit kwam bedrogen uit. Het was weliswaar de thuisclub dat wederom voor de 3e keer op voorsprong kwam. Daar waar men een overtreding had moeten maken liet men de linksback lopen die vrij uit kon halen. FC Trias had nog 10 minuten. Men ging achterin 1 op 1 spelen en Melvin W werd naar voren gestuurd. En niet zonder succes. De verder prima ingevallen Antoine leverde een prima voorzet af. Melvin W liet zien dat hij niet alleen met de kop kan scoren. Met zijn rechterbinnenkant liet hij de keeper volledig kansloos en zo was het in de 90e minuut 3-3. Of dit gelijkspel terecht is moet iedereen zelf maar uit maken maar als je in de laatste minuut gelijk maakt moet je tevreden zijn.

Als de premier ons goed gezind is en er komende dinsdag v.w.b. regelgeving niets verandert in Nederland dan gaan we komende zondag uit naar Laren tegen Witkampers. Houd a.u.b. de berichtgeving in de gaten want niets is onmogelijk op dit moment.

Scroll naar boven