Fc Trias JO19-4 pakt 3 punten in Grolle

Vandaag de tweede competitiewedstrijd uit tegen Sv Grol JO19-3. En zoals het bij de sterren van de 19-4 hoort op het Grolse hoofdveld waardoor ook de ouders via de livestream thuis mee konden genieten. Ook de tweede competitiewedstrijd dient nog enige uitleg want de vorige tegenstander had na 2 wedstrijden al in de gaten dat het toch wel iets te goed is voor de 4e klasse en heeft vrijwillig een plek in de 3e klasse genomen. Dit betekent dat de 4-0 nederlaag in Eibergen uit de lijst werd geschrapt en dat we na 1 wedstrijd op 3 punten staan. Vandaag de taak om er tegen Grol 3 aan toe te voegen. Ook Grol had vorige week al even getest tegen Eibergen en was met dubbele cijfers huiswaarts gekeerd dus ook zij hadden wat goed te maken.

FC Trias begon goed en zette Grol direct vast op eigen helft. Maar na een minuut of 10 kwam Grol ook beter in het spel en werd de wedstrijd gelijkwaardig. Toch was het wachten tot de 27e minuut toen via een ingooi Yannick van der Graaf in balbezit kwam en van 25 meter hard op doel schoot. De keeper had moeite met dit schot en kon de bal niet vasthouden. Jord Abbink was er als de kippen bij om de 0-1 binnen te schieten. Ondanks wat kansjes werd dit ook de ruststand.

Na rust begon Fc Trias weer sterk en het was Nils ten Pas die van links naar rechts soleerde en met een prima schot de Grol keeper kansloos liet; 0-2. Lang kon de 19-4 echter niet van de ruime voorsprong genieten want Grol liet met een doorgekopte vrije trap de 1-2 aantekenen. En met maar één goal verschil blijft het altijd billen knijpen op de bank. Zo ook deze tweede helft. Trias creëerde wat kleine kansen en  afgekeurde doelpunten. Ook Grol liet zich niet onbetuigd maar stand-in keeper Timo Sandman was prima in vorm en hield zijn doel verder schoon. Na een verrassende zes minuten blessuretijd  gingen de  punten mee naar Winterswijk en is de 19-4 nog zonder puntverlies.

Volgende week om 13.00 uur de inhaalwedstrijd thuis tegen vv Twenthe JO19-3. En zoals het de sterren betaamd ook deze wedstrijd op het hoofdveld zodat de vele fans weer mee kunnen kijken via de live-stream. Tot dan.

Scroll naar boven