Gelijkspel tegen MVV’29

FC Trias 1 heeft zondag 23 april gelijk gespeeld tegen de nr 3 MVV’29 uit Harbrinkshoek. Ze hadden in Winterswijk moeten winnen om nog aanspraak te maken om het kampioenschap maar liet 3 punten liggen. FC .Trias was na 90 minuten de morele winnaar omdat het in 8!! minuten tijd de 0-3 omdraaide in een gelijkspel 3-3.

Beide ploegen hielden elkaar behoorlijk in evenwicht gedurende de hele wedstrijd. Echt hele grote kansen werden er niet gecreëerd. Toch ging FC Trias rusten met een 0-1 tussenstand omdat de clubtopscoorder van de bezoekers er als de kippen bij was om de aanval tot een goed einde te brengen.

Direct na rust kwam FC Trias verder op achterstand 0-2. Een bal werd van richting veranderd waardoor Mathijs kansloos was. Daarna ging FC Trias aanvallender wisselen en zette deur achterin open. Dat je dan een goal tegen krijgt is iets waar je rekening mee moeten houden en MVV kwam in de 81e minuut op een 0-3 voorsprong. Je hoorde de staf inclusief de grensrechter van MVV ook schreeuwen dat de wedstrijd gelopen was……….niets was minder waar.

Maar direct na de 0-3 schoorde Melvin K een prachtige goal en FC Trias geloofde er weer in. Zeker omdat diezelfde Melvin 3 minuten later de 2-3 op het scorebord zette en de bezoekers volledig in paniek raakten als ze dat al niet waren na die 2 tegengoals. FC Trias gooide alles na voren en werd verdiend beloond. Uit 1 van de aanvallen was het Brian het goudhaantje. Nadat Brian zaterdag nog bij de O-19 een hattrick maakte, was hij nu de gevierde man na de 3-3.

FC Trias behaalde een verdiend punt. Gezien de andere uitslagen zal het kampioenschap nu gaan tussen RSC en Barbaros. 29 mei spelen we nog tegen Barbaros. Misschien dat we daarin nog een rol kunnen spelen.

Tegen MVV ’29 waren Romée Damkot en Lieke Tolkamp, beide van onze O10-4, de pupillen van de week. Romée en Lieke scoorden als eerste met ballen die beschikbaar waren gesteld oor Alice en Dinant Eggink, Klomps Bouw en K&D Dakbedekkingen.

Delen:

Scroll naar boven