Het zomerkamp komt er weer aan, jij komt toch ook??

Van de Ukkies/Mini’s tot en met O13 hebben we verschillende kampvormen, alle kampen zijn gelijktijdig op ’t Huitinkveld.

Het wordt dus een gezellige boel, maar iedere “afdeling” heeft een “eigen” programma:
* O11 t/m O13 hebben een kamp van 2 nachten. Het kamp begint op vrijdagavond 23 juni om 18.30 uur en is afgelopen zondag de 25e om 13.00 uur
* O8 t/m O10 heeft een kamp van 1 nacht en deze begint zaterdagmorgen 24 juni om 09.00 uur tot zondagmiddag de 25e 12.00 uur.
* Ukkies/Mini’s (O7) hebben een activiteitendag op zaterdag 24 juni van 10.00 tot 17.00 uur

We hebben allerlei leuke activiteiten op het programma staan en we zullen natuurlijk niet vergeten om ook tegen een balletje te trappen!

We zullen in grote legertenten slapen achter op de keepershoek. Wil je kind liever niet blijven slapen bij FC Trias, dan is er de mogelijkheid ’s avonds opgehaald te worden en ’s morgens weer aan te schuiven bij het ontbijt rond 08.00 uur.

Opgave kan je doen via de site, op 13 mei sluit de opgave. Klik hier om je op te geven.

Voor de diverse activiteiten zoeken we ook nog ouders die kunnen helpen en begeleiden. Opgeven kan via het opgaveformulier van uw kind of door te mailen naar activiteiten@fctrias.nl.

Daarnaast is het de bedoeling dat er tijdens het hele kamp (ook ’s nachts) begeleiding bij het team is. Je kan de dagdelen ook met elkaar verdelen. Regel samen met de leider van uw team de begeleiding zodat hij/zij er niet alleen voor staat!!!

Eigen bijdrage voor het kamp:
* Ukkies/Mini’s (O7) EUR. 7,50 per persoon
* O8 t/m O10 EUR. 17,50 per persoon
* O11 t/m O13 EUR. 40,00 per persoon

Na opgave via de site kunt u de bijdrage direct via Ideal overmaken.

Naast extra ondersteuning voor deze activiteiten is het de bedoeling dat er tijdens het hele kamp (ook ’s nachts) begeleiding bij het team is. Dit kan natuurlijk in delen. Regel dit samen met de leider van uw team zodat hij/zij er niet alleen voor staat!!!

Scroll naar boven