Gerard Overkamp nieuwe Hoofdtrainer FC Trias Vr1

Geen onbekend gezicht op de velden van FC Trias, jullie hebben hem vast al wel op de velden zien rondlopen als trainer/coach bij de JO17-2. Na het vertrek van Nenad Dokic bij de Vr1, had hij de honneurs reeds waar genomen bij onze Vr1 en met  trots kunnen we jullie mededelen dat Gerard Overkamp zijn handtekening onder het contract heeft gezet en nu officieel als hoofdtrainer van de Vr1 aan de slag zal gaan.

Gerard heeft een ambitieus plan ontvouwd richting het bestuur voor de komende 5 jaren, waarbij discipline, techniek en vooral spelvreugde de boventoon zullen voeren en hierdoor zullen de teams de nodige stappen gaan maken. Bovenal zal hij de voetbalsters in de Vr1 ook de mogelijkheid geven om zich als team/individu door te ontwikkelen en hierbij zal hij ook zeker de Vr2 niet uit het oog verliezen. Naast de Vr1 en Vr2, zal hij ook zijn ogen gericht houden op speelsters binnen onze jeugdafdeling. Hierdoor zal hij goed zicht hebben in de ontwikkelingen van onze vrouwen/meiden.

Gerard, gefeliciteerd en veel succes.

TERUG NAAR DE ZONDAG

Naast een nieuwe hoofdtrainer, staat er nog een grote wijziging voor de deur voor het komend seizoen. We zullen de zaterdag als speeldag voor onze seniorenteams na één seizoen weer vaarwel gaan zeggen en zullen terug gaan naar de zondag. Vanuit de senioren was de wens om weer terug te gaan groot. Na aan aantal overleggen met de spelersraden en persoonlijke gesprekken hebben we besloten om deze stap te maken.

Dus komend seizoen zullen onze vrouwenteams weer op de zondag aan het werk zien. Veel succes!

Bestuur en Vrouwencommissie FC Trias

Scroll naar boven