Geslaagde sponsoravond bij FC Trias


Donderdagavond 24 maart heeft de sponsorcommissie van FC Trias een zeer geslaagde avond georganiseerd voor alle sponsoren.

Rond kwart over acht opende voorzitter Frank Kremer de avond in een goed gevulde kantine, ruim 130 sponsoren en Vrienden van FC Trias mochten wij ontvangen! De avond begon meteen goed: Peters installatietechniek uit Winterswijk werd gepresenteerd als nieuwe hoofdsponsor van FC Trias! Onder luid applaus ontving de jeugdcommissie uit handen van Daniël Frenken en Herbert Legters de eerste nieuwe coachjas! Vanaf het seizoen 2016-2017 zullen alle 200 jassen vervangen worden, waarvoor wij Peters zeer dankbaar zijn!

Na een korsponsoravond_2016_2_800.jpgte update van LPL advocaten (sponsor van de scheidsrechterstenues) over verschillende wijzigingen rondom het arbeidsrecht werd de avond vervolgd met een paneldiscussie.
Onder leiding van Domien Esselink werd door Jan Vreman (trainer De Graafschap), Steven Verheijen, Richard van Beek (Fitstreet en fysiek trainer Heracles) en Dennis Seesing (Seesing Personeel) gesproken over het sportieve leven van deze ondernemende mannen. Overeenkomsten en verschillen tussen de sport en het bedrijfsleven passeerden de revue. Teambuilding: hoe pak je dat aan, wanneer ben je succesvol en waarom? Welke rol heb jij hierin en ook welke invloed kun je hierop uitoefenen? En natuurlijk werd er ook gevraagd naar en gesproken over de herinneringen aan Johan Cruijff, dat kon niet uitblijven!

Wij kijken terug op een gezellige avond en bedanken iedereen voor de aanwezigheid!

Klik hier voor een fotoreportage zoals die gemaakt is door Geert Leemkuil ( http://www.geertleemkuil.nl )

Scroll naar boven