GEZOCHT: ORGANISATORISCH TALENT VOOR DE KANTINE!

Zoals jullie weten is de kantine het sociale hart van onze vereniging en dat willen we natuurlijk met z’n allen ook zo houden. Het is immers heel gezellig om na de wedstrijd met z’n allen een drankje te doen. Nu gaat Gerard Knook aan het eind van dit seizoen stoppen met zijn werkzaamheden voor de kantine. Zijn kennis en ervaring zal een groot gemis zijn achter de bar.

Als bestuur zijn we de afgelopen maanden bezig geweest om te zoeken naar een oplossing die het beste bij onze club past. Na meerdere gesprekken is duidelijk geworden dat we de kantine willen laten draaien door vrijwilligers. Dus niet verpachten of er iemand voor in dienst nemen.

Nu zijn we opzoek naar een paar mensen die achter de schermen verschillende organisatorische taken op zich wil nemen. Denk hierbij aan bestellingen, financiële afhandeling, evenementen enz. We zoeken het liefst een paar mensen die dit samen gaan oppakken zodat we de uren ook kunnen spreiden. Lijkt het je leuk en vooral gezellig om de kantine bruisend te houden, meld je dan bij Léon ten Elshof 06-51282852 of  vrijwilligerscommissie@fctrias.nl . Uiteraard kun je hem ook het hemd van het lijf vragen als je meer wil weten.

Scroll naar boven