Goede overwinning FC Trias 1

Week voor de topper tegen OBW moest FC Trias aantreden tegen SC Rheden. Rheden, dat de laatste weken in de hoek zit waar de klappen vallen maar eigenlijk wel een prima ploeg, vergeleken met Montferland en HC ’03 . Rheden wil voetballen waar de andere ploegen met 11 man voor de goal gaat liggen om zo een goed resultaat te behalen. Alleen deze naïeve instelling kwam Rheden duur te staan. Binnen 12 min was het reeds 2–0. Prachtige pass van Roman op Cornelis werd gepromoveerd tot 1-0. Diezelfde Cornelis stond aan de basis van de 2-0. Nick H schoot van 20 meter prima binnen en liet de keeper volstrekt kansloos. Daarna vond FC Trias het wel best. Rheden was absoluut kansloos en FC Trias meende de overwinning al binnen boord te hebben. Rheden kreeg 1 kans maar, Dorland, kopte keihard naast.

De 2e helft was ook voor FC Trias. In de 50e min een prima kans voor Menno. Toch duurde het tot 52e min. Een prima aanval via het middenveld leidde tot de 3-0. Een prima inspeel pass en dito aanname van Roman liet de keeper kansloos en FC Trias leidde met 3-0. Ook de volgende kansen waren voor FC Trias. Timon krulde een bal bij de paal binnen maar de keeper redde ternauwernood. Volgende kans was wederom voor Menno maar zijn “Berghuis” actie miste net. In de 73e min een prachtige actie van Timon. Met een simpele actie lanceerde hij zich zelf. Cornelis stapte mooi over de bal en de ingevallen Camiel schoot de 4-0 prima binnen. Daarmee was de eindstand en een goede overwinning een feit.

Hierna was de wedstrijd gespeeld. FC Trias wilde niet meer en Rheden is niet meer wat het geweest is.

Volgende week speelt FC Trias wederom thuis. OBW is de koploper en is de te kloppen tegenstander. Witkampers ligt op de loer dus beide ploegen zijn gewaarschuwd.

Scroll naar boven