Grote overwinning FC Trias 1

FC Trias behaalde vandaag een ruime overwinning (0-5) op Doetinchem. Dit was ook direct de eerste thuis overwinning van dit seizoen.

FC Trias starte zeer overtuigend. Direct in de 2e min een kans voor spits Nick H. De keeper redde. 1 minuut later was hij wederom de winnaar, Nu was aanvoerder Rolf die zijn kans niet benutte. In de 6e minuut was het wel raak. Een prachtige loonactie van Cornelis werd op waarde geschat door Rolf die. Cornelis vrij voor de keeper zette 1-0. FC Trias speelde een zeer goede 1e 15 minuten. Door de positie wisselingen wist Doetinchem niet waar men het moest zoeken. Enige min puntje hieraan was dat FC Trias de voorsprong niet vergrootte. Na dit kwartier werd het minder aan FC Trias kant. Men speelde te gehaast en de laatste beslissende bal was vaak niet goed genoeg. Doetinchem speelde vanmiddag veel te zwak om het FC Trias moeilijk te maken. De ploeg miste nogal een aantal spelers en dit was goed te zien. Een vrije bal kwam nog tegen de lat maar dat was het wel in deze 90 minuten.

Na rust begon FC Trias opnieuw goed aan de 2e helft. Binnen 10 minuten besliste Nick en opnieuw Cornelis de wedstrijd. Nick met een bekeken schot en Cornelis met een individuele actie. Hiermee was de wedstrijd gespeeld en voetbalde FC Trias de wedstrijd professioneel uit. Cornelis maakte zijn middag compleet door een hattrick te maken. In de 74e minuut zette hij de 4-0 op het bord en nam zo de wedstrijd bal mee naar huis. 2 minuten later was de opstormende Kay die een perfecte voorzet afleverde. In 1e instantie redde de keeper nog op de inzet van Nick, maar in de rebound was het Sam die er als de kippen bij was die de 5-0 op het scorebord noteerde. FC Trias kreeg hierna nog een paar kansen en men had de score nog verder kunnen uitbouwen. Precies bij 90 minuten floot de scheidsrechter voor het einde en was de 1e thuisoverwinning een feit.

Volgende week speelt FC Trias haar laatste wedstrijd voor de winterstop. Koploper VVG is dan de tegenstander en is gewaarschuwd.

Bij de wedstrijd hadden we twee broers als spelertjes van de week, namelijk Lars (JO10-1) en Tom (JO11-2) v.d. Linden. Beide scoorden met ballen beschikbaar gesteld Corbeel-Greven, Silbelco en Montagebedrijf Alfred Sloetjes (waarvoor dank) voor aanvang van de wedstrijd die onder leiding stond van scheidsrechter Olaf Wiggers.

 

Ook RTV Slingeland was aanwezig en legden o.a. de doelpunten als volgt vast:

https://www.facebook.com/rtvslingeland/videos/463444264584586//

Scroll naar boven