INDELING TEAMFOTO’S (UPDATE 10-10-2019)

Veruit de meeste teamfoto’s zijn gemaakt!

Wij verzoeken alle teams de namen van spelers, speelsters en staf zo spoedig mogelijk door te geven op pr@fctrias.nl onder vermelding van het betreffende team.

————————————————————————————————————————

De komende weekenden zullen er weer teamfoto’s worden gemaakt.

Wij hebben weer een aantal fotografen bereid gevonden om de teamfoto’s te maken. Komend weekend zullen de eerste teams op de foto gezet worden. Gezien het grote aantal teams kan het voorkomen dat sommige teams iets eerder dan voor hun gebruikelijk voor hun wedstrijd aanwezig dienen te zijn.

Klik hier voor het overzicht met de teams en tijden (versie 26 september).

Volledigheidshalve volgen hieronder nog even enkele regels m.b.t. het maken van de teamfoto’s:

  • Alle spelers dragen het blauwe wedstrijdtenue. (Ook als de wedstrijd zelf in het gele reservetenue gespeeld gaat worden!)
  • Alle leiders/trainers dragen een blauwe FC Trias trainingsjas. (Op het wedstrijdsecretariaat ligt een aantal jasjes voor de leiders, mocht iemand onverhoopt geen jas bij zich hebben.)
  • De foto’s worden wederom op de tribune gemaakt.
  • Aan de seniorenteams het verzoek om alle spelers in het shirt van het betreffende team te fotograferen i.v.m. shirtsponsoring.

Wij verzoeken alle teams om op tijd en compleet aanwezig te zijn voor het maken van de foto. Bij teams die niet compleet zijn, zullen de namen van de ontbrekende spelers en/of leiders uiteraard wel onder de foto op de website geplaatst worden.

Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking!

Scroll naar boven