Indelingen bekend: Onbekende tegenstanders voor VR1 en mannen naar 3e Klasse B

Op vrijdag 9 juli heeft de KNVB de indelingen voor vrouwen 1 en heren 1 bekend gemaakt, waardoor er duidelijkheid is gekomen over de tegenstanders voor het komende seizoen.

Zoals bekend gaan de vrouwen de overstap maken van het zondag- naar zaterdagvoetbal waardoor ze, logischerwijs, allemaal nieuwe tegenstanders krijgen. Neemt niet weg dat er ook aantal  bekende verenigingen in het rijtje staan zo spelen ze tegen de vrouwen van Winterswijk en AZSV. Maar ze moeten bijvoorbeeld ook tweemaal naar Deventer om daar te voetballen tegen Colmschate ’33 en Helios/Schalkhaar. Bij de thuiswedstrijden wordt er om 17:15 afgetrapt. De complete indeling van de 3e Klasse J ziet er als volgt uit:

Tegenstander Woonplaats
AZSV VR2 Aalten
Blauw Wit ’66 VR1 Holten
Bon Boys VR1 Haaksbergen
Colmschate ’33 VR1 Deventer
FC Trias VR1
FC Winterswijk VR1
FC Zutphen VR1
Quick ’20 VR1 Oldenzaal
SP Lochem VR1
ST Helios/schalkhaar Deventer
Vogido VR1 Enschede
ZZC’20 VR1 Zelhem

Ook de heren komen in een andere poule uit. Na jaren ingedeeld te zijn in de Achterhoekse 3C maken ze de overstap naar 3B. Maar meer dan de aanduiding van de klasse is het dan ook niet want de tegenstanders zijn dezelfde als de afgelopen seizoenen met dien verstande dat het Arnhemse SML uit het lijst is verdwenen. Voor de rest allemaal bekende verenigingen in 3B:

Tegenstander Woonplaats
DVV Duiven
Doetinchem
FC Trias
Gendringen
HC ’03 Hummelo & Keppel
OBW Zevenaar
Pax Hengelo (GLD)
Ruurlo
SC Rheden
SP Lochem
VVO Velp
Witkampers Laren (GLD)
vv Montferland Zeddam

Hopelijk kan iedereen in het weekend van 25/26 september zonder problemen starten  aan het nieuwe seizoen. Uiteraard zal er vooraf flink worden getraind en aantal oefenwedstrijden worden gespeeld. De eerste formele wedstrijden, zij het voor de beker, zijn gepland voor het weekend van 4 en 5 september.