INFORMATIE M.B.T. HERVATTEN JEUGDTRAININGEN VANAF 6 MEI 2020

Eindelijk! We gaan vanaf woensdag 6 mei a.s. weer beginnen met de jeugdtrainingen voor spelers en speelsters in de leeftijd t/m 18 jaar! (Ben je inmiddels 19 jaar, dan mag je dus helaas niet deelnemen.)

Om de trainingen te kunnen hervatten geldt een aantal spelregels. Deze zijn gebaseerd op de richtlijnen van het NOC/NSF en de KNVB. De spelregels zijn ook opgenomen in het plan dat wij hebben ingediend bij de gemeente, die hieraan haar goedkeuring heeft gegeven.

Naast de algemene veiligheids- en hygiëneregels van de KNVB en het NOC/NSF (zie de PDF bestanden onderaan het bericht) volgen hieronder aanvullende spelregels. Wij verzoeken je dringend je hieraan te houden. Alleen met jouw medewerking kunnen we de trainingen in deze bijzondere tijd tot een succes maken.

 • Allereerst: heb jij of een familielid klachten (neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid, koorts) hebt, blijf thuis!
 • ——————————————————————————————————————————————————————–
 • Voor alle teams geldt dat we gaan werken met trainingsblokken van een uur. Na elk trainingsblok volgt er een pauze van 30 minuten, zodat er voldoende tijd is voor de vertrekkende en komende leden en zij elkaar niet op het complex tegen komen.
 • Kom daarom niet eerder dan 10 minuten voor de sportactiviteit aan op het complex en ga direct na de training weer naar huis.
 • ——————————————————————————————————————————————————————–
 • Het verzoek aan alle ouders is om de protocollen met de kinderen door te nemen.
 • Indien kinderen zich niet aan de regels houden, kunnen zij door de trainers en/of toezichthouders verwijderd worden van de training en het complex.
 • In tegenstelling tot hetgeen in een artikel in het Achterhoek Nieuws is vermeld gaan we ook voor de mini’s een training aanbieden. Voorwaarde voor deelname is dat de deelnemende mini’s zelfredzaam zijn aangezien OUDERS GEEN TOEGANG HEBBEN TOT HET COMPLEX. Dit houdt in dat kinderen door een ouder gebracht kunnen worden en bij de poort opgevangen zullen worden door een vrijwilliger.
 • Ouders dienen de aangegeven aanrijroutes te volgen en in de auto te blijven als zij het kind uitzetten. Daarna dienen zij het parkeerterrein weer te verlaten. ER KAN NIET GEPARKEERD WORDEN. 
 • Voor de fietsers is de fietsstalling uitgebreid, zodat de fietsen op 1,5 meter van elkaar kunnen worden gestald. Net als bij de auto’s dienen de fietsers de instructies op te volgen van de aanwezige verkeersregelaars. De aanrijroutes voor de auto’s en het fietsverkeer zijn onderaan dit artikel weergegeven.
 • ———————————————————————————————————————————————————————
 • De kleedkamers en toiletten zijn gesloten tijdens de training. Doe dus thuis alvast je voetbaloutfit aan, ga voor de training thuis naar het toilet en was je handen daarna goed met water en zeep. Bij het betreden van het complex kun je je handen nogmaals ontsmetten met de middelen die wij ter beschikking stellen.
 • Trainingsjasjes, schoenen en bidons (thuis gevuld met water) kunnen in de dugout of op de tribune neergelegd worden. Volg de instructies van de trainers en toezichthouders.
 • ———————————————————————————————————————————————————————
 • Het complex is alleen geopend tijdens trainingen en alleen toegankelijk voor leden die op dat moment mogen trainen. Het is dus niet toegestaan om buiten de trainingstijden van je eigen team op eigen gelegenheid het complex te betreden en een balletje te trappen. Het complex is op geen enkel moment toegankelijk voor niet-leden.
 • Alleen de aangewezen trainers mogen op de genoemde tijdstippen op het complex aanwezig zijn. Leiders en andere betrokkenen mogen (helaas) niet aanwezig zijn. Dit om het aantal personen op het complex op advies van de KNVB en het RIVM tot een minimum te beperken.
 • De kantine is en blijft gesloten.

Wij spreken onze dank en waardering uit naar de vrijwilligers die het mogelijk maken dat de jeugd weer kan voetballen. Tot slot wensen wij iedereen veel sportplezier toe! Laten we er met z’n allen een mooie start van maken!

Jeugdbestuur, Hoofd Jeugd Opleiding, Jeugd Technische Commissie, Jeugdcommissie, Meidencommissie en Algemeen Bestuur FC Trias

 

Hierna kun je de protocollen van het NOC/NSF en de KNVB downloaden:

NOC/NSF Instructie sporters/ouders, klik hier.

KNVB Protocol voor spelers en speelsters: klik hier. KNVB Protocol voor ouders/verzorgers: klik hier.

KNVB Protocol voor trainers, begeleiders en vrijwilligers: klik hier.

KNVB Protocol veiligheid- en hygiëneregels: klik hier.

De TRAININGS- EN VELDINDELING vind je hier. Let op: dagen en/of tijden kunnen afwijken van je reguliere trainingsschema.

 

 

Scroll naar boven