Geweldig, de bal rolt weer op ‘t Huitinkveld

Exact 56 dagen, op de kop af 8 weken, was er niet gevoetbald, maar op woensdag 6 mei was het dan eindelijk weer zo ver: er mocht weer wordt getraind. Dat ging natuurlijk niet zo maar, er ging een gedegen voorbereiding aan vooraf zodat alles volgens, door de gemeente goedgekeurde, richtlijnen kon plaatsvinden.

De kinderen genoten weer volop (klik hier om de ervaringen van onze JO8-5 te lezen) maar dat was alleen mogelijk door de tomoloze inzet van onze vele vrijwilligers die alles tot op de puntjes hadden georganiseerd. Grote dank gaat ook uit naar Sjoerd Frielink Multidiensten die hekken voor de parkeerplaats heeft geleverd zodat voor een ieder de routing duidelijk is en er bovendien extra fietsstallingen konden worden gerealiseerd.

 

Naast de complimenten aan alle betrokken vrijwillgers en trainers willen we ook iedereen die zich keurig aan (de nieuwe) regels heeft gehouden en bovendien netjes de instructies hebben opgevolgd hartelijk danken. Laten we dit ook vooral blijven doen zodat iedereen kan blijven genieten van het mooiste balspelletje wat er is: voetbal!

Scroll naar boven