Informatie m.b.t. ophalen sleutels, badges, pakken en tassen jeugdafdeling

Onderstaand tref je informatie aan m.b.t. het ophalen van sleutels/badges, presentatiepakken en wedstrijdtassen voor de jeugdafdeling.

 

Sleutels en badges:

Er zijn datums gepland voor het ophalen/omruilen van een sleutel en/of ophalen van een badge voor nieuwe of bestaande trainers/leiders.

En wel op:

·         Maandag 3 augustus 2020

·         Dinsdag 4 augustus 2020

·         Maandag 10 augustus 2020

·         Dinsdag 11 augustus 2020

Tijd van 17.30-19.00 uur.

Ophaallocatie: aan de achterzijde bij de deuren van de werkplaats.

Door: Johan Rhebergen en Wim Huiskamp.

Ook kunnen trainers/leiders die gestopt zijn hun sleutel inleveren. Overige spullen, zoals badge en kleding kan tijdens de uren dat de kledingcommissie aanwezig is worden ingeleverd.

Dit geld ook voor het ophalen van kleding voor nieuwe trainers/leiders.

De kledingcommissie is vanaf woensdag 2 september van 19.00-20.00 uur weer aanwezig. En de week erna op de donderdag, om en om. Het rooster zal t.z.t. bij ons hok komen te hangen en op de website worden geplaatst.

Presentatiepakken jeugd:

De uitgifte van de presentatiepakken voor de jeugd (JO 8 tm JO/MO 19) zal plaatsvinden op 7, 8 en 9 september.

Over hoe we dit gaan doen en een schema volgt in de laatste week van augustus. De JO12 en 13 zullen pas eind september hun presentatiepak ontvangen, omdat deze nieuw zijn besteld en niet eerder gereed zijn.

Wedstrijdtassen jeugd:

Alle tassen met wedstrijdkleding zijn aangevuld en nagekeken. Indien er één of meerdere tenues extra nodig zijn, dan kan men deze bij de kledingcommissie ophalen.

Indien er zich toch nog kapotte kleding/sokken of verkeerde maten in de tas bevindt, dan kan men deze omruilen bij de kledingcommissie.

Scroll naar boven