Jan ter Haar overleden

Heden ontvingen wij het droevige bericht dat ons erelid Jan ter Haar is overleden. Jan, geboren op 3 juli 1934, werd in oktober 1950 lid van voetbalvereniging Ratum en werd tijdens de nieuwjaarsreceptie in 2016 gehuldigd met zijn 65-jarige jubileum van FC Trias.

Jan heeft jarenlang gevoetbald en kwam door zijn enorme betrokkenheid als secretaris in het bestuur van v.v. Ratum. Maar Jan heeft heel veel meer gedaan voor FC Trias! Zo was hij dagelijks aanwezig op onze accomodatie om daar allerlei werkzaamheden uit te voeren: van lijnen trekken tot het aanstellen van scheidsrechters: Op Jan kon je altijd rekenen!

Met het overlijden van Jan verliezen wij een geweldige vrijwilliger die dag en nacht voor iedereen klaar stond. Wij wensen familie en vrienden veel sterkte in de komende zware periode.

Bestuur FC Trias

 

Er is gelegenheid tot condoleren en afscheid nemen op woensdag 1 februari van 19:00 tot 19:30 uur in uitvaartcentrum Balinkes, Jeugdkerkstraat 12 in Winterswijk. De crematieplechtigheid zal in besloten kring plaatsvinden. Om iedereen de gelegenheid te geven om op woensdagavond te condoleren kan er maar tot 18:30 worden getraind. 

Scroll naar boven