JASPER MAURIX KOMEND SEIZOEN TRAINER FC TRIAS JO15-1

Nu Bob de Jongh m.i.v. het nieuwe seizoen trainer wordt van FC Trias Heren 2 hebben JTC en Jeugd Bestuur een nieuwe trainer gezocht en gevonden voor FC Trias JO15-1 dat uitkomt in de derde divisie. Wij heten Jasper van harte welkom.

Een korte kennismaking:

‘Mijn naam is Jasper Maurix, ik ben 27 jaar jong en woonachtig in Neede. In het dagelijks leven ben ik assistent accountant op twee verschillende administratiekantoren. Ik heb zelf jarenlang in het 1e elftal gevoetbald van V.V. Lochuizen maar het trainersvak begon ik steeds interessanter te vinden. Inmiddels ben ik 4 jaar lang actief bij HSC’21 te Haaksbergen als jeugdtrainer. Op dit moment train ik hier de JO13-1 en ben ik assistent trainer bij de JO19-1.

Tijdens mijn trainerscarrière heb ik in het verleden twee jaar lang de JO11-1 getraind. Mijn laatste uitdaging was het trainen van de JO13-1 van HSC’21. Toen de vacature bij FC trias voor de JO15-1 vrij kwam, werd ik direct enthousiast. Ik heb vier ontzettend mooie en leuke jaren achter de rug bij HSC’21 maar voelde dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Om die reden heb ik direct besloten om voor deze functie te solliciteren. Mede door de goede gesprekken, de manier van werken en het warme gevoel dat de mensen mij hier geven, was de keuze voor mij snel gemaakt: hier wil ik training komen geven! Ik ben er van overtuigd dat ik binnen FC Trias mijn nieuwe uitdaging gevonden heb en ik kan niet wachten om de JO15-1 te gaan trainen en begeleiden.

Voor nu wens ik iedereen sterkte en gezondheid toe in deze nare tijd, zodat wij straks weer met zijn allen kunnen genieten van het voetbalspelletje!

Tot na de zomer!

Jasper Maurix’

Scroll naar boven