JARMO ZWEERINK NIEUWE TRAINER FC TRIAS JO13-1

De JTC en het Jeugd Bestuur zijn blij te kunnen melden dat Jarmo Zweerink de nieuwe trainer wordt van FC Trias JO13-1. Een nadere kennismaking voor degene die Jarmo nog niet kennen:

‘Mijn naam is Jarmo Zweerink en ik ben 19 jaar oud. Ik ben woonachtig in Winterswijk samen met mijn ouders en zusje. Ik volg de opleiding Sport en Bewegen op het Graafschap College te Doetinchem en ik zit in het derde leerjaar.

Ik ben begonnen met voetballen toen ik 5 jaar oud was op de locatie Zwanenberg. Een jaar later gingen we naar het nieuwe Trias complex en onderhand voetbal ik hier alweer 12 jaar op ‘t Huitinkveld. Op dit moment speel ik in de JO19-1 van FC Trias en mijn positie is aanvallende middenvelder. Volgend jaar maak ik de stap naar de Senioren.

Ik ben 7 jaar geleden begonnen als assistent bij FC Trias E1 (tegenwoordig JO11-1), waar Ronald Silooy de trainer was. Ik heb dit 4 jaar lang samen met Ronald mogen doen en heb hier veel van geleerd. Ronald heeft me veel bijgebracht en is in die tijd heel belangrijk voor mij geweest. Door Ronald heb ik de passie, beleving, kneepjes van het trainerschap mogen leren en hiervoor ben ik hem heel dankbaar. In het 1e jaar dat ik hoofdtrainer was, heb ik mijn KNVB pupillentrainer diploma behaald. In mijn 3e jaar heb ik mijn KNVB TC 3 diploma behaald. Nu ben ik bezig aan mijn 3e jaar van de JO11-1. Ik heb dit met veel passie, beleving en niet te vergeten veel plezier gedaan, maar ik merk nu dat ik toe ben aan een volgende uitdaging. Ik heb samen met FC Trias besloten dat ik volgend seizoen de Hoofdtrainer van de JO13-1 word. Ik heb veel zin om dit nieuwe avontuur aan te gaan en ik hoop door deze stap weer nieuwe dingen te leren. Ik hoop op een mooi en sportief voetbalseizoen.

Sportieve groet,

Jarmo Zweerink’

Scroll naar boven