JO15-2G speelt gelijk tegen de nummer drie.

Afgelopen zaterdag startte voor JO15-2G het tweede deel van de competitie.
Trias moest naar Aalten om daar tegen AD ’69 JO15-1D te spelen. AD staat op de derde plaats in de competitie, dus we wisten dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden.
We lieten ons meteen nogal overlopen door AD en dat resulteerde al na 3 minuten in een doelpunt voor de Aaltense mannen. En alsof dat nog niet genoeg was, was het drie minuten later opnieuw raak. We stonden na 6 minuten achter met 0-2!
Na dit vooruitstrevende begin van AD kon Trias eindelijk zelf een beetje aan aanvallen gaan denken. De verdediging stond wat beter en daarom kregen middenveld en voorste linie wat meer mogelijkheden op de Aaltense helft. Trias creëerde zelfs een paar kansjes.
Halverwege de eerste helft kwam Trias over de rechterkant van het veld door. De bal werd door AD over de zijlijn gewerkt. De ingooi was op Jarnick, die de bal naar Thom passte. Hij twijfelde niet en schoot de bal het net in. De achterstand was teruggewerkt naar 1-2.
In de volgende aanval wist Trias een corner te versieren, maar die had geen directe gevolgen.
Er brak een periode aan waarin beide teams goed aan elkaar gewaagd waren.
Helaas trok Trias weer aan het kortste eind en ging met een 1-3 achterstand naar de thee.
De tweede helft begon goed voor Trias. Een aanval over links, de bal kwam via het hoofd van Moataz bij Max. Hij kon doorlopen, gaf een voorzet, maar daar bleef het bij.
Ondanks dat Trias even met 10 man kwam te spelen bleven de mannen fanatiek en met veel vechtlust gewoon doorgaan voor de bal. Dit resulteerde in een schot van Thom, dat nog net tot corner verwerkt kon worden. Onze cornerspecialist Joost V trapte de bal mooi voor. Tay kon schieten, maar helaas belandde de bal niet in het net.
Vijf minuten daarna kreeg Trias weer een corner. Ditmaal kwam de bal via een AD speler bij de AD keeper. De scheids beoordeelde dit als een terugspeelbal op de keeper en dus kreeg Trias een indirecte vrije trap in het doelgebied van de AD keeper.
De bal werd op Joost gegeven, die bijna het net uit de goal schoot. De achterstand was daarmee teruggebracht tot 2-3.
Trias voelde dat er meer mogelijk was en bleef vol op de aanval doorgaan en creëerde steeds weer kansen. Het publiek moest wachten tot de 25ste minuut. Trias kreeg de zoveelste corner, die Joost V dit keer magnifiek op het hoofd van Moataz plaatste. Onze beste kopper stelde niet teleur en kopte de 3-3 binnen.
De laatste 10 minuten waren ontzettend spannend met kansen aan beide kanten.
Vlak voor tijd had Trias nog een enorme kans, maar helaas….. het mocht niet zo zijn.
Al met al heeft het publiek in de tweede helft een heel ander Trias gezien dan in de eerste helft. We zijn tevreden met een gelijkspel tegen de nummer drie.
Zaterdag 11 februari speelt JO15-2G uit tegen Ulftse Boys JO15-1.

Scroll naar boven