JO15-3 overtuigend kampioen

Een wedstrijd om de titel zoals die hoort te zijn: de beide kampioenskandidaten in onderling duel tegen over elkaar, spanning op en langs het veld en uiteindelijk na het laatste fluitsignaal: FC Trias JO15-3 de terechte kampioen! Nadat vorige week, door het winterse weer, de eerste poging om de titel te kunnen behalen, niet door ging, mocht men op zaterdag 16 december in de herkansing tegen DEC ’10 JO15-1 (samenwerking vv Diepenheim en EGVV).

Vanaf minuut 1 was het spannend want de wedstrijd was nog maar net begonnen of de 0-1 (eigen doelpunt) stond al op het scorebord. De mannen van Bert en Mike waren duidelijk niet in normale doen want waar anders makkelijk werd gecombineerd waren het de gasten die het betere van het spel hadden. FC Trias mocht van geluk spreken dat het met de rust niet tegen een grotere achterstand aankeek.

Wat er in de kleedkamer gezegd is zal voor velen een geheim blijven maar na de verplichte pauze een totaal ander FC Trias. De bal ging weer rond, er werden kansen gecreëerd. kortom er werd veel beter gevoetbald. Toch duurde het even voordat de bevrijdende gelijkmaker (1-1) zich aandiende maar daarna was het ijs gebroken. Na de gelijkmaker liet men namelijk zien waarom men zich de terechte kampioen mag noemen want uiteindelijk werd er met 3-1 gewonnen.

En inderdaad de terechte kampioen: de 27 maximale aantal punten uit 9 wedstrijden met een doelsaldo van +30, dan is er geen enkele twijfel en kan er feest worden gevierd. Hiervoor werd de staf (Martina Leemkuil, Mike Oonk en Bert Bemers) door de jeugdcommissie in het zonnetje gezet, waren er bloemen en nog veel belangrijker de beker voor de spelers die, uiteraard, ook ouders werden beloond. Jongens (en staf) gefeliciteerd!!!

Klik hier voor meer foto’s

Scroll naar boven