JO9-8 Wat een start…..

Wat een start…..

Tien jongens die vanuit de mini’s zijn doorgestroomd en nu klaar zijn om te voetballen in een echte competitie, dat is het team JO9-8.

11 februari begon voor dit nieuwe team de eerste test bij het zaalvoetbaltoernooi in het GKC. En deze test hebben ze glansrijk doorstaan, ze werden gelijk kampioen. Wat waren ze trots en wat was het leuk om al die blije koppies samen te zien.

De eerste competitiewedstrijd was tegen Rietmolen.
Gespannen jongens, want dit veld is toch een stuk groter dan de zaal en het veld bij de mini’s. Maar het ging nu echt beginnen. Ook deze wedstrijd werd gewonnen met 8-2. Ze moesten allemaal nog erg wennen aan elkaar, liepen elkaar in de weg, pakten elkaar de bal af en wilden ook nog veel alleen doen. Gelukkig hadden Johan en Marc vanaf de zijlijn goede aanwijzingen en dit gaf gelukkig een mooi resultaat.

De tweede wedstrijd was uit tegen Eibergen JO9-9.
Deze tegenstander was eigenlijk geen partij, de uitslag was 0-20. Super voor de kinderen, zij waren blij met ieder doelpunt, bijna gênant voor de ouders aan de zijlijn en een zeer teleurgestelde tegenstander. Jammer voor hen, maar wij namen de punten mee naar Winterswijk.

De derde wedstrijd was uit tegen DEO.
Zij hadden ook alles nog dik gewonnen, dus een echte tegenstander. Dat bleek ook tijdens de wedstrijd. Het ging erg gelijk op, eerst 0-1 voor Trias, daarna vrij snel 1-1 en 2-1. In de tweede helft was er nog zeker wat te doen. Leiders Marc Lenz en Bahri Shala gaven in de rust goede aanwijzingen, de jongens gingen goed samenspelen en een paar minuten voor tijd werd het 2-3 voor Trias. Weer namen we de punten mee naar Winterswijk.

De vierde wedstrijd was afgelopen zaterdag tegen Eibergen JO9-8.
Na de grote winst tegen hun lagere team gingen de jongens ook deze wedstrijd vol vertrouwen tegemoet. En niet onterecht, 9-1 gewonnen.

Een korte samenvatting na de eerste vier competitiewedstrijden:
Tien gemotiveerde jongens, die leuk KUNNEN samenspelen, maar ook graag voor eigen succes willen gaan….
Tien jongens die bijna allemaal al een keer gescoord hebben….
Twee gemotiveerde leiders die er met dit team echt voor willen gaan….
Trouwe supporters die graag langs de kant staan om aan te moedigen….
en….
een team dat na vier wedstrijden op een voorlopig eerste plaats staat!

Toppertjes, ga zo door!

Scroll naar boven