Jordy Schutten komt naar FC Trias

Jordy Schutten is de eerste versterking voor het komende seizoen. De 20-jarige speler komt over van Grol en volgt daarmee William naar ‘t Huitinkveld. Jordy stelt zich graag aan iedereen voor: “Ik ben Jordy Schutten, 20 jaar en woonachtig in Groenlo. Ik volg op dit moment de opleiding Sport en Bewegen in Doetinchem”.

“In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden of kijk ik graag naar voetbal. Ik voetbal vanaf mijn 6e bij Grol en ben op dit moment nog speler van Grol 1. Onlangs heb ik besloten om bij Grol te vertrekken en ik de overstap naar FC Trias ga maken. Gezien mijn leeftijd wil ik veel meer aan spelen toekomen waardoor het spelplezier hopelijk weer terugkomt.
Bij Grol heb ik samengewerkt met de huidige hoofdtrainer William Krabbenborg en dat heeft zeker bijgedragen aan mijn keuze om bij FC Trias te gaan voetballen. Onder hem ben ik gedebuteerd en heb daar een goed gevoel aan overgehouden. Daarentegen ken ik ook een aantal spelers van de huidige 1e selectie erg goed en deze jonge spelersgroep spreekt mij enorm aan.
Kortom: de keuze was snel gemaakt en ik hoop op een mooie tijd bij FC Trias waarbij ik erg belangrijk wil zijn.”

Uiteraard wensen wij Jordy heel veel (voetbal-)plezier en succes bij FC Trias !

Scroll naar boven