Koploper de Tukkers VR1 te sterk voor FC Trias VR1

Zondag 5 mei, De Tukkers VR1 – FC Trias VR1

Na de goede wedstrijd tegen Trekvogels ging Fc Trias vol goede moed op weg naar De Tukkers. Een team dat vanaf het begin van het seizoen sterk voetbalt en de koppositie inneemt. Na 16 wedstrijden nog altijd ongeslagen maar van de 2 wedstrijden die ze gelijk speelden, was de wedstrijd tegen Fc Trias er 1 ! De Tukkers moesten winnen, Trias kon vrijuit spelen en proberen een puntje, of misschien wel meer, mee naar Winterswijk te nemen.

In het begin van de wedstrijd ging het gelijk op, zowel de Tukkers als Fc Trias zetten goed druk en speelden fel aan de bal. Na 15 minuten schoten de Tukkers van afstand de 1-0 binnen. Fc Trias vocht zich echter terug, na 2 minuten werd de stand rechtgetrokken. Vanuit een goede actie van Sil kwam de bal via Lea voor het doel en liep Eefke hem binnen, 1-1. En hoewel Fc Trias goed weerstand bood, wisten de Tukkers toch nog snel na de 1-1 de 2-1 te maken. De bal werd via een doorgekopte vrije trap binnengelopen. Net voor rust wist de Tukkers nog eens te scoren. Dit keer door een bal die uit de kluts werd opgepakt door een aanvaller van de Tukkers. Ruststand 3-1 voor de Tukkers.

In de rust werden een aantal zaken besproken, er kwam vooral naar voren dat Fc Trias niks onder deed voor de Tukkers en gewoon moest blijven voetballen hoe het in de 1e helft had gevoetbald.

Vol goede moed begon Fc Trias aan de 2e helft. De Tukkers hadden veel balbezit en Fc Trias speelde een beetje onrustig. De Tukkers creëerden meer kansen maar Esmee keepte een goede wedstrijd en ze hield een paar hele goede ballen uit het doel. Na een voorzet van de rechtsbuiten van de Tukkers werd door een kopbal dan toch nog de 4-1 gescoord. De Tukkers bleven druk zetten waardoor Fc Trias nog maar tot weinig goede acties kwam. De Tukkers wisten zelfs nog een keer te scoren, deze keer een bal die vanuit de corner in de kluts belandde. De bal kon niet goed weggewerkt worden door Fc Trias, 5-1, tevens de eindstand van deze wedstrijd.

Hoewel de score fors opliep, kan Fc Trias tevreden terugkijken op deze wedstrijd. Er werd een groot deel van de wedstrijd goed gevoetbald en vooral gevochten als één team. Na de wedstrijd was er nog een klein momentje voor de keepster van Fc Trias, Esmee Kruisselbrink. Helaas keepte zij vandaag haar laatste wedstrijd van het seizoen. Door rugklachten kan en mag zij helaas niet meer voetballen. Met een kleinigheidje werd zij bedankt door de speelsters en staf van Fc Trias. Ook voor Sandra Oonk, leidster Fc Trias, was een kleinigheidje. Zij werd gefeliciteerd met haar 25 jarig huwelijk.

Volgende week speelt Fc Trias VR1 om 13.00 thuis tegen Woezik VR2. Woezik staat 10e met 13 punten en vecht nog voor het ontlopen van de nacompetitie. Dit beloofd dus een spannende wedstrijd te worden!

Scroll naar boven