KSH-Jo17-1-Trias Jo17-4, Trias heeft wind tegen in Harreveld.

Om half drie werd het beginsignaal gefloten voor de wedstrijd tegen de medekoploper uit Harreveld.

De eerste beginminuten waren de beide ploegen elkaar aan het aftasten, de ploegen waren in deze fase aan elkaar gewaagd. Hier en daar werden er kansen gecreëerd, de bal voor het doel rakelings voor het doel langs. Helaas, tegen alle verwachtingen in, scoorde KSH vanuit de een hoekschop de 1-0.

Trias baalde van deze onverwachte achterstand, Trias probeerde de achterstand terug te brengen tot 1-1. Dit resulteerde in slechte passes (de bal werd niet in de voet gespeeld) waardoor de druk van de tegenstander steeds groter werd. KSH kwam steeds meer in het spel, door goed keeperswerk van Niels Boterman bleef de stand 1-0 tot de laatste minuut van de 1e helft. Trias kreeg in de laatste 15 seconden van de eerste helft een vrije trap na een overtreding van KSH. De plek van de vrije trap was ideaal, net buiten de 16 meter. Jort Abbink had een goede trap richting het doel van KSH en schoot het leder links boven in de hoek, onhoudbaar, 1-1. Door deze ruststand was het goed thee drinken en vertrouwen voor de 2e helft.

De 2e helft was een ander verhaal, de wind stak behoorlijk de kop op, dit ten voordele van de thuisploeg. KSH schoot op afstand op het doel van Trias, de bal werd duidelijk door de wind gedragen. Niels Boterman probeerde met een gestrekt lichaam de bal uit het doel te houden, helaas belande de bal rechtsboven in het doel,2-1. 6 minuten later was de wind wederom een spelbreker, de bal werd wederom op een lange afstand geschoten en belande in het doel, 3-1. Trias probeerde de achterstand te verkleinen, Olivier Beemers had een goede kans op de 3-2, helaas lag de sluitpost van KSH wederom in de weg. Jongens van Trias, helaas zat het er vandaag niet in om de 3 punten mee te nemen naar Winterswijk.

Erik Maas

Scroll naar boven