FC Trias JO10-1G Team vorming en ontwikkeling

In het seizoen 2018/19 zijn we bijna alweer aan het einde van de competitie beland. Daarin hebben we als staf heel wat uren in gestopt met veel enthousiasme. Natuurlijk vinden we dit normaal en krijgen we er ook wat voor terug.

Voor FC Trias is het ook nieuw, met zoals het heet jongeren onder de 10-1 gemengd de competitie in te gaan. Dit geld ook voor de staf van het team.

Er word gespeeld in de vorm 6 tegen 6 volgens de KNVB opzet in de hoofdklasse. Team vorming bestaande uit 7 jongens en een meisje met de daarbij behoorde staf.

De 8 spelers/speelster moeten het uiteindelijk gaan doen binnen de witte lijnen zonder uitslagen en stand te kunnen zien. Dit is wel even wennen en toch jammer zijn we van mening. Maar natuurlijk wordt er naar het resultaat gekeken.

Iedereen zal hier anders naar kijken, maar voor ons is natuurlijk de team vorming en ontwikkeling. De team vorming en ontwikkeling groeien in meerdere en mindere mate tijdens de trainingen en wedstrijden. Zo nu en dan kost dit veel geduld, bloed, zweet, tranen, vallen, opstaan, doorgaan enz..

 

Beker en competitie wedstrijden:

De 3 bekerwedstrijden werden verloren waarvan 2 nipt. Toen was er al te zien dat sommige spelers/speelster stappen maakten.

Competitie wedstrijden:

In de competitie zagen we een duidelijk verschil van niveau tussen de verschillende tegenstanders. Hierdoor werden er wedstrijden verloren en gewonnen, waarin wij bij sommige wedstrijden zeker niet de mindere waren. Ook in deze wedstrijden was het te zien dat we als team stappen maakte.

Ondanks de blessures die we soms hadden was de training opkomst en wedstrijden (meestal vroeg)  goed te noemen. Met nog een competitie en oefen wedstrijd te gaan kunnen we tevreden terug kijken.

Daarbij altijd weer gesteund door de vele ouders en supporters die bij onze wedstrijden de positieve negende man waren. Wij als staf gaan gewoon met veel plezier, enthousiasme, fanatisme en gemotiveerd door met de team vorming en ontwikkeling.

De trotse Trainer.

 

 

Scroll naar boven