MC1 zonder puntverlies naar de winterstop

Wat hebben ze het goed gedaan de eerste seizoenshelft! De helft van het team moest doorschuiven naar de MB1 en de MC1 werd aangevuld met meiden uit de D5M. Een fantastisch team is het! Nadat de eerste wedstrijden vooral werden benut om aan elkaar te wennen zagen we iedere wedstrijd een beter voetballend elftal in de Hoofdklasse 01. Zonder puntverlies gebleven tot nu toe. Enkele wedstrijden voor de winterslaap (hoewel) verwachten we ook geen puntverlies. Manuel Marwa verzorgt de technische kant en ondergetekende zorgt voor de organisatorische beslommeringen. Waarbij ook veel dank aan de ouders! EEn aantal van jullie zijn inmiddels (of waren dit al) hardcore aanhangers van ons meidenteam. Dank jullie wel, jullie zijn voor ons team echt onmisbaar!

De wedstrijden werden eenvoudig gewonnen, op één na, vorige week uit tegen SDV Barneveld stonden we bij rust achter met 2-0. Het leek er niet op de eerste helft! Niet de inzet een bevlogenheid die we kenden. Het was doodstil in de kleedkamer tijdens de rust. Dat we uiteindelijk met met drie punten naar Winterswijk terugkeerden kwam vooral door de inzet en vechtlust van het gehele team in de tweede helft. Wat was het spannend, we kregen bijna een hartverzakking! Nooit meer doen!

Het andere uiterste beleefden we zaterdag 28-11 toen ATC’65 thuis met 22-0 werd verslagen.

We hebben een erg goed team, zeker. Maar het niveau van onze tegenstanders is ons ook niet echt meegevallen op SDVB na, dit was een échte wedstrijd. Vandaar dat we na de winterstop ook een leeftijdscategorie “hoger” gaan spelen en dus onze krachten gaan meten met de MB-teams.

Om niet te lang in de winterslaap te blijven hebben we een aantal oefenwedstrijden gepland tegen een aantal geduchte tegenstanders waaronder op 16 januari een pot tegen het meiden-/vrouwenbeloftenteam (O21) van FC Winterswijk op Jaspers en op 23 januari thuis om 13 uur tegen de de heren van de C3 van FC Winterswijk.

Verder nog thuis om 13 uur > 9 januari Eldenia C3M, 30 januari FC Marbeck MC1 en op 6 februari tegen de MB1 van AZSV. Daarna gaat de competitie en de bekerstrijd weer verder. We zien erg uit naar de 2e seizoenshelft.

Namens de meiden willen we iedereen graag een hele fijne decembermaand toewensen!

Manuel Marwa & Victor Antonisse

Scroll naar boven