Wederom gelijkspel Trias 1

Vandaag was mede promovendus Lochem de tegenstander op ons eigen Huitinkveld. Daar waar Trias vorig seizoen Lochem 4 punten afsnoepte en terecht kampioen was geworden, promoveerde Lochem via het toetje, de nacompetitie. Ondanks dat Trias Lochem vorig seizoen 4 punten af pakte heeft Trias het altijd lastig tegen Lochem. Lochem speelt veeal de lange bal en men hoopt via door kop ballen de voorwaatsen in stelling te brengen en daar heeft Trias altijd lastig mee. Maar lochem heeft dit seizoen een nieuwe trainer en voor ons geen onbekende nl William Krabbenborg (die zich na afloop het bittergarnituur goed liet smaken, “ik heb honger als een beer’ )  oud trainer van Fc Trias. Misschien dat hij met Lochem iets ander wil voetballen.

Trias begon noodgedwongen in een iets andere samenstelling. Rolf had zich vanmorgen ziek gemeld. Goed nieuws was er ook. Yassin was terug na lang blessure leed. En Trias speelde een puike 1e helft. Lochem speelde net als andere jaren en volgens ons niet zoals Wiliam Krabbenborg wil voetballen. Lochem hanteerde alleen de lange bal en werd in de 1e helft absoluut niet gevaarlijk. Misschien was dit ook ons eigen verdienste. De voorwaartsen van Trias legden vele meters af en Lochem kwam ook daardoor niet aan voetballen toe. Ook alle 2e ballen waren voor Trias en daar door was men duidelijk de bovenliggende partij. De 1-0 was dan ook verdiend. Vanja werd in de 16 aan gespeelt. Als verdediger kom je er dan niet meer aan. Vanja draaide weg en de inlopende Jeffrey schoot bij de 2e paal de 1-0 binnen. Zo ging men ook rusten.

Trainer Verheijen gaf in de rust aan dat Lochem anders voor de dag zou komen in de 2e helft. Qua opvatting was het niet veel anders wat Lochem liet zien in de 2e helft. Via lange ballen werd men dreigender dan in de 1e helft, echter kansen kregen de gasten niet. Het waren dan ook 2 persoonlijke fouten die Lochem op een 1-2 voorsprong zette. Lochem drukte Trias meer achteruit dan in de 1e helft en Trias kwam minder aan voetballen toe dan in de 1e helft. Kort na de gelijkmaker liet Trias toch nog weer zien prima te kunnen voetballen. Via Antoine en Vanja zette laatst genoemde Cornelis alleen voor de keeper. Helaas wist de topscoorder van Trias niet te scoren.

Maar een wedstrijd duurt altijd nog 90 min of zelfs nog iets langer. In de 89e minuut kreeeg Trias een terechte pingel na hands in de strafschop gebied. Het was Ferdy die  zeer beheerst afronde 2-2. Daarna had Trias zelfs nog kans op de overwinning maar het schot van Tom ging rakelings langs de paal.

Weer werd er gelijk gespeeld. Men had het thuis publiek graag getrakteerd op een overwinning. De wedstrijdbal werd vandaag aangeboden door KLOMPS BOUWBEDRIJF waarvoor onze dank.


Scroll naar boven