Doe mee aan de Rabo Kids Cup Quiz !

Op woensdagmiddag 10 mei a.s. organiseert FC Trias opnieuw HET schoolvoetbaltoernooi voor de groepen 2, 3 en 4 van het basisonderwijs in Winterswijk. Inzet van het sportevenement is de felbegeerde Rabo Kids Cup. De afgelopen jaren is dit toernooi uitgegroeid tot één van de grootste sportevenementen in Winterswijk. Het toernooi wordt natuurlijk gehouden op onze accommodatie aan de Bataafseweg te Winterswijk  Oh ja, natuurlijk is er voor iedereen aan het einde van de middag een blijvende herinnering. Twee weken voor het toernooi zal het complete schema op deze website te downloaden zijn. Dan kun je thuis al kijken wanneer je mag spelen en tegen wie, ook handig voor de familie thuis!

JIJ DOET TOCH OOK MEE? OPGEVEN IS HEEL EENVOUDIG!
Je kunt je opgeven voor de FC Trias – Rabo Kids Cup samen met je school door het inschrijfstrookje van de flyer die van je juf of meester krijgt (of al hebt gekregen) door één van je ouders of verzorgers in te laten vullen en vervolgens binnen 1 week na ontvangst van dit formulier weer af te geven aan je juf of meester. Wees er dus snel bij!!!

WIN EEN TABLET!
Heb jij ook zo’n zin in de Rabo Kids Cup? Het plezier kan nog groter worden als je achteraf de foto’s kunt terugkijken (klik hier voor een verslag van vorig jaar) op je eigen tablet! En dat kan als je mee doet aan onze Rabo Kids Cup Quiz en de vragen goed beantwoord. Klik hier om direct mee te doen aan de quiz.

Scroll naar boven