Mini’s starten op 9 september!

De trainingen van de mini’s beginnen weer op woensdag 9 september a.s.. Daarbij zal een vertrouwd gezicht helaas ontbreken. Willie Bouwhuis heeft aangegeven in verband met zijn gezondheid na 53 jaar met de trainingen van de mini’s te moeten stoppen. Gelukkig kan hij de organisatie van de Champions League nog wel op zich nemen, dus we zien hem tijdens de Champions League ronden zeker nog op ‘t Huitinkveld om de mini’s te begeleiden. Johan Ros en Wim Mennink, eveneens al jarenlang bekende gezichten bij de mini’s, zullen de trainingen voortaan samen geven.

De mini’s trainen elke woensdag van 17.00-18.00 uur. Omdat het jeugdveld voorlopig niet beschikbaar is, wordt er getraind op veld 3.

De data voor de Mini Champions League ronden zijn als volgt:

zaterdag 26 september

zaterdag 10 oktober

zaterdag 24 oktober

zaterdag   7 november

zaterdag 21 november

zaterdag 5 OF 12 december: de grote FINALE!

Aanvangstijd is 14.30 uur. Wij verzoeken alle kinderen om 14.00 uur aanwezig te zijn, zodat we op tijd kunnen beginnen. Ongeveer 1,5 week voordat er een ronde gepland staat, zullen de ouders/verzorgers een bericht via de appgroep ontvangen met het verzoek hun kind uiterlijk de dinsdag daarna aan te melden, zodat Willie een indeling kan maken.

 

PROEFTRAINING

Is jouw kind 4, 5 of 6 jaar oud en wil hij/zij graag een paar keer proeftrainen? Dat kan natuurlijk altijd! 

Neem hiervoor contact op met onze jeugdcoördinatoren Rody Poelhuis of Udo van Dam. Zij zijn bereikbaar via het e-mailadres Fctriascoordinatorjo9@gmail.com of telefonisch op nummer 06-31995322 (Rody) of 06-24791416 (Udo). 

 

 

 

Scroll naar boven