VERPLICHTE REGISTRATIE BEZOEKERS HUITINKVELD

In overeenstemming met de richtlijnen van het RIVM dient iedereen van 18 jaar en ouder zich te registreren bij ieder bezoek aan ‘t Huitinkveld. Kom je twee of meerdere dagen achter elkaar naar het complex dan dien je je op alle dagen te registreren!

De registratie kan op twee manieren:

1. QR-Code

Deze tref je direct bij binnenkomst op het complex aan. Indien je nog geen QR scanner op je telefoon hebt, dan kun je deze downloaden via de Playstore of Appstore. Zodra je de QR-code scant, krijg je een controlemelding met betrekking tot de link. Vink aan dat je de link vertrouwt en de link wilt bezoeken. Klik rechtsonder op ‘Proceed en save’ en vervolgens op ‘Visit URL’.  Je krijgt nu een aantal vragen die je eenvoudig kunt beantwoorden. De uitkomst dien je aan één van de vrijwilligers bij de poort te laten zien, waarna je wel of geen toestemming krijgt het complex te betreden.

De gegevens die u invult, blijven 30 dagen bewaard en worden daarna automatisch verwijderd.

 

2. Registratie op papier

Kun of wil je je niet registreren via deze QR-code of app, meld je dan bij onze vrijwilligers aan de poort om je via een lijst op papier te registreren.

Wij doen een dringend beroep op alle bezoekers om de vragen naar waarheid in te vullen, voor jouw en onze gezondheid!

 

Daarnaast verzoeken wij je de handen te ontsmetten, ten allen tijde de 1,5 meter afstand in acht te nemen en de overige regels zoals aangegeven op het complex op te volgen. Het bestuur en de vrijwilligers zijn niet aansprakelijk. Eventuele boetes zijn voor eigen rekening.

 

Alvast hartelijk dank voor je medewerking en een fijne tijd op ‘t Huitinkveld gewenst!

 

Algemeen Bestuur FC Trias

 

 

 

Scroll naar boven