Mooie plaatjes op ‘t Huitinkveld

Regelmatig zien we op social media mooie foto’s van (vaak juichende) FC Trias spelers voorbij komen. Daarnaast hebben een aantal van onze leden oog voor detail en maken bijzondere foto’s van onze accomodatie, de velden of de opstal op ‘t Huitinkveld. Hoe dan ook het leek ons leuk om die vaak bijzondere plaatjes met iedereen te delen.

Zo maakte Jarno Wassink deze foto toen zijn JO15-1 zich verzamelde voor een uitwedstrijd. Het tegenlicht van de zonsopgang op het vroege tijdstip (het gouden uur zoals het door fotografen wordt genoemd) vormde samen met de dauw voor een prachtig plaatje.

 

 

 

Datzelfde tegenlicht gebruikte Alexander van Kooten toen hij zag dat de stoeltjes op de tribune bij jeugdveld nog nat waren van de dauwdruppels en deze op de gevoelige plaat vastlegde.

Dit zijn een 2-tal voorbeelden, klik hier om er meer te bekijken en we roepen een ieder op die ook vergelijkbare mooie foto’s heeft, deze met ons te delen. Stuur ze, bij voorkeur onbewerkt en in de hoogst mogelijke resolutie, naar pr@fctrias.nl

Scroll naar boven