Vrouwen 3 verslaat MEC/Bredevoort in derby

Afgelopen zondag om 11.00 uur was het dan zover, de spannende en immer strijdlustige derby stond op het programma voor Vrouwen 3. Altijd een wedstrijd waar beide teams naar uitkijken, wie gaat er met de winst vandoor of dat de punten worden verdeeld.

Dit keer trok FC Trias Vrouwen 3 aan het langste eind. Trainer Veli Sakar en leider Arjan ter Haar maakten de opstelling bekend met een verrassende wending, Kelly begon in de spits waarbij zij op links werd bijgestaan door Malti en op rechts door Anneke. De eerste helft begonnen wij sterk vanaf de aftrap, er werd over en weer goed samengespeeld en elkaar goed gevonden. De verdediging stond sterk en de spits van MEC/Bredevoort had weinig te vertellen tegenover Kyra en Francisca. Het middenveld was goed op elkaar ingespeeld waarbij Marlie, Julia en Chantal lieten zien wat voor conditie zij hebben opgebouwd.
De 1-0 kon dan ook niet lang uitblijven en werd gemaakt door Anneke. Niet veel later was Trias weer gevaarlijk voor het doel en was het wederom Anneke die het doel trof, 2-0. Vlak voor rust maakte Malti de belangrijke 3-0 waardoor wij met een goed gevoel de kleedkamer ingingen.

Na de rust was het tijd voor een nieuw aanvalsduo, Linda en Juliët moesten samen met Anneke laten zien wat zij in huis hadden. Aangezien Juliët na zondag tot aan de winterstop een transfer maakt naar Vrouwen 2, was dit voor haar voorlopig de laatste wedstrijd bij Vrouwen 3.

De vrouwen begonnen sterk aan de tweede helft, er werden mooie steekballen op elkaar gegeven, goed samenspel waarbij MEC/Bredevoort weinig tegenin te brengen had. Juliët werd diep gestuurd en tikte met volle overgave de 4-0 binnen. Niet veel later was het weer Juliët die na mooi samenspel van het team een doelpunt maakte, 5-0. En je gelooft het of niet de hattrick was even later een feit, Juliët scoort de 6-0.

Onder leiding van trainer Veli Sakar en Arjan ter Haar wordt Vrouwen 3 iedere week steeds sterker, zo heeft Bianca de laatste drie wedstrijden geen doelpunt doorgelaten.

Na deze prachtige overwinning staat Vrouwen 3 met 10 punten uit 6 wedstrijden, op een welverdiende 6e plek. Dit werd uitgebreid gevierd met patat en de nodige drankjes.

Aanstaande zondag 11 november staat er wederom een thuiswedstrijd op het programma tegen Etten VR1 om 11.00 uur.

Scroll naar boven