Beslissingsduel & nacompetitie: mooie ‘toetjes’!

De reguliere competitie zit er voor de meeste teams op en de eindbalans over het seizoen 2015/2016 kan worden opgemaakt. Een aantal teams mogen nog aantreden voor een beslissingsduel of de nacompetitie, natuurlijk een geweldig resultaat en een beloning voor een fantastisch seizoen! De nacompetitie gaat altijd over meerdere speelrondes met vaak een finale op neutraal terrein.

Beslissingsduel om het kampioenschap
Voor vrouwen 2 zit de competitie er weliswaar op maar een blik op de eindranglijst leert dat er nog geen kampioen kon worden gehuldigd. Zowel het samenwerkingsverband Zeddam/Sint Joris als onze vrouwen 2 hebben beide 50 punten behaald in 22 wedstrijden. Een beslissingsduel moet uitmaken wie zich werkelijk de kampioen mag noemen. Volgens de regels van de KNVB wordt het beslissingsduel gespeeld in de thuishaven van het team met het beste doelsaldo en dat is Zeddam/Sint Joris. De wedstrijd is daarom op zondag 22 mei in Zeddam (Sportpark “De Padevoort”, Vinkwijk 6 Zeddam) waar om 11:30 wordt afgetrapt.

Beslissingsduel om handhaving
Ook mannen 3 speelt een beslissingswedstrijd op 2e Pinksterdag, maar dan op neutraal terrein. Op het veld van SV Grol wordt om 11.00 uur afgetrapt. Deze wedstrijd tegen Vorden 2 gaat om handhaving in de 3e klasse. In een zeer spannende competitie hebben beide teams 22 punten behaald en zijn samen geëindigd op de 10e plaats. De winnaar van het duel blijft in de 3e klasse.

Nacompetitie
Vrouwen 1 moet het in de eerste speelronde opnemen tegen het Arnhems VDZ VR2. De eerste wedstrijd speelt men maandag 16 mei (tweede pinksterdag) om 11:00 in Arnhem (Sportpark ‘t Cranevelt, adres: ‘t Cranevelt 3, 6815 DK ARNHEM) de return is op zondag 22 mei op ‘t Huitinkveld.
Ook Mannen 2 speelt nacompetitie, maar pas op zondag 22 mei.

De A1 moet in twee onderlinge duels tegen het Hoogeveense De Weide uitmaken wie naar de volgende ronde gaat terwijl onze B1 hiervoor tegen MVV ’29 uit Harbrinkhoek gaat spelen. Zowel de B1 (aanvang 13:00) als de A1 (aanvang 15:00) spelen zaterdag 14 mei eerst thuis, de returns staan gepland voor zaterdag 21 mei.

Scroll naar boven