C5 wint kampioenswedstrijd tegen FC Winterswijk

c5_bekerNadat een week eerder door het verlies van de nummers 2 en 3 het kampioenschap al veilig gesteld was, werd onder zomerse omstandigheden de kampioenswedstrijd gespeeld tegen FC Winterswijk. FC Trias begon geïnspireerd aan de wedstrijd en het eerste kwartier waren er al vier 100% kansen om de score te openen, doch er werd verzuimd te scoren. In tegenstelling tot FC Winterswijk, dat de eerste de beste mogelijkheid in de 15e minuut verzilverde.
FC Trias bleef de bovenliggende partij en aangemoedigd door het talrijke publiek werd gelukkig de gelijkmaker al snel ingetikt door Kuba.
Peter schoot even later vanuit een moeilijke hoek de 2-1 binnen, er leek geen vuiltje meer aan de lucht, ondanks een gemiste penalty leek het uitbouwen van de voorsprong slechts een kwestie van tijd. Toch werd er gerust met de minimale 2-1 voorsprong.
c5_leidingDe 2e helft regen de kansen voor FC Trias zich aaneen, een tweede penalty werd wederom gemist. FC Winterswijk scoorde halverwege de 2e helft uit het niets de gelijkmaker en ging steeds stugger tegenstand bieden. FC Trias bleef ondanks de hitte toegejuicht door het meelevende publiek de aanval zoeken. In de laatste minuut van de wedstrijd leverde dit de meer dan verdiende voorsprong op. Damian omspeelde knap de doelman en kon afmaken in het lege doel. De ontlading bij spelers en supporters was enorm.

?attachment_id=2652De winst betekende dat het kampioensfeest ongeslagen en met maximaal aantal punten gevierd ging worden. Na afloop een prachtige huldiging met bloemen, beker, champagne, kampioensshirt en niet te vergeten, enthousiaste supporters.

Klik hier voor meer foto’s

Scroll naar boven