Nederlaag FC Trias JO19-4 in Eibergen

Vandaag de uitwedstrijd tegen Eibergen JO19-2. Op voorhand een lastige pot als je weet dat Eibergen ook nog een derde elftal heeft. Niets bleek helaas minder waar vandaag. Eibergen begon zeer sterk tegen FC Trias JO19-4. Trias werd terug gedrongen maar verdedigend stond het prima en Eibergen kon niet tot scoren komen. FC Trias had niet veel in te brengen maar beperkte zich vooral tot goed verdedigen. Dit lukte de eerste dertig minuten prima en je kon merken dat het de tegenstander niet echt zinde dat de brilstand nog op het scorebord stond. Een penalty bracht hier echter verandering in. Eibergen had de voorsprong die het zocht en bouwde die in het laatste kwartier voor rust uit tot 3-0.

Ondanks de achterstand geen ontevreden gezichten in de pauze. Tegen deze technische en fysiek sterke tegenstander is het zeer lastig spelen. In de tweede helft was de Eibergse storm wat geluwd waardoor FC Trias ook meer in haar spel kwam. De druk was minder en er werden ook door de 19-4 kansen gecreëerd, helaas niet resulterend in een doelpunt. In de laatste paar minuten bepaalde Eibergen de eindstand op 4-0.

Volgende week de tweede thuiswedstrijd om 13.00 uur tegen vv Twenthe Goor JO19-3.