Nieuwe eerste elftal kwam voor het eerst bij elkaar

Het seizoen 2022/2023 zit er nog maar net op maar alle ogen zijn inmiddels al weer gericht op het komende voetbaljaar. Zo is het eerste elftal, inclusief technische staf en TC, op 21 juni voor het eerst bij elkaar geweest. Tijdens deze kennismaking heeft de nieuwe trainer William Krabbenborg zijn plannen duidelijk gemaakt en daarmee uitgelegd welke kant hij op wil met het (nog jonge) team.

“We hebben een fantastische groep, weliswaar met veel jonge jongens waardoor het tijd kost om er een ingespeeld geheel van te maken. Maar dat is natuurlijk een geweldig proces om met elkaar mee te maken”, zo legt William enthousiast uit. “Aakash, Bram, Brian, Lars, Niels en Silvano, komen uit onze eigen jeugd, hebben al wat ervaring in het eerste elftal en kunnen nu een vervolgstap maken”, aldus de Grollenaar die ervaring heeft met het inpassen van jeugd binnen een eerste elftal. Verder is de selectie uitgebreid (zie foto) met nieuwkomers Altin Neziraj (FC Winterswijk), Kaj Stemerdink (terug op het oude nest), Angelo Evers (was gestopt), Tom Elferdink & Robin Raben (beide AD’69), keepers Boet Ligtenberg (AZSV) & Sam Pierik (FC Eibergen).

In de eerste twee weken van juli wordt er 4 x getraind om vervolgens op dinsdag 8 augustus te beginnen aan het tweede trainingsblok. Dan heeft men tot het weekend van 2/3 september wanneer de eerste bekerronde staat gepland. De reguliere competitie, waarvoor de indeling naar aller waarschijnlijk op 8 juli bekend wordt gemaakt, begint op zondag 24 september.

Scroll naar boven