Nieuwjaarsreceptie: Joop Damkot en Gerrit Vreman samen 130 jaar lid

Op zondag 8 januari openden alle FC Triassers gezamelijk het voetbaljaar 2017 tijdens de nieuwjaarsreceptie. Ondanks dat de traditionele crossloop i.v.m. weersomstandigheden, terecht, niet door kon gaan was de kantine op ‘t Huitinkveld rond de klok van 11 uur helemaal vol.

Tijdens het openingswoord van onze voorzitter blikte hij kort terug op 2016 en noemde het een jaar met een lach en een traan. Voor het komende jaar wil het bestuur verder aan de slag met drie belangrijkste speerpunten die na voren zijn gekomen uit de ledenenquête: vrijwilligersbeleid, binding en de sportieve ambities van FC Trias.

Vervolgens werden de jubilarissen gehuldigd. Dit jaar mochten er, in diverse leeftijdscategorieën, maar liefst 28 leden in het zonnetje worden gezet. Extra aandacht was er voor Joop Damkot (70) en Gerrit Vreman (60) die samen 130 jaar lid zijn van FC Trias. Ook bijzonder was een groep van 7 dames die allen al meer dan 12,5 actief zijn als vrijwilliger in onze kantine.

 

Aan het einde van het formele gedeelte van receptie maakte Francisca Klanderman, namens de activiteitencommissie, de (omzet)cijfers van de kerst- en snoepzakkenactie bekend. Ze was erg blij met de verhoogde omzet en bedankte daar voor de afnemers en in het bijzonder ons 10de elftal wat ook dit jaar weer het meest had verkocht. Daarna bleef het nog (erg) lang gezellig in de kantine………….

 

Tijdens het openingswoord (klik hier voor de volledige tekst) liet onze voorzitter de volgende impressie zien van het voorstel voor de herinrichting van de kantine:

Scroll naar boven