O19 was op bezoek en speelde tegen Schalke ’04

In oktober was het ‘Integrated Academy Team’ van Schalke ’04 op bezoek op ‘t Huitinkveld voor een oefenwedstrijd tegen O19. Toen werd al afgesproken dat er in de winterstop een tegenbezoek zou worden gebracht in Gelschenkirchen. Afgelopen weekend was het zo ver en dankzij de steun van aan aantal sponsoren werd het een geweldig dag.

Met een gesponsorde touringcar door Freriks Installatie, A. te Kulve Installatie en Montage, Almatec (Snaphaan) en Sloetjes Montage vertrokken spelers, staf en toeschouwers om 11.00 uur richting Gelschenkirchen. Jasper te Winkel had gezorgd voor lekkere broodjes in de bus. Bij aankomst kreeg men een stadiontour met leuke feitjes en weetjes, de kleedkamer en de perskamer bezichtigd en het stadion vanaf de middenstip gezien en gevoeld.

Vervolgens moesten onze jongens onder de rook van de Veltins-arena de weide in. Na een eerste helft van topniveau en een wereldgoal over vele schijven van Tymen Schenk, was de ruststand 1 – 1. De 2e helft was iets minder en trok FC Trias aan het kortste eind, maar de inzet en bezieling was om van te genieten.

De terugreis was één groot feest in de bus met muziek, gezang en verkoelende drankjes gesponsord door Rollzon (Vreman). Al met al een super mooie dag, met dank aan alle sponsoren !

Delen:

Scroll naar boven