Onnodig gelijkspel FC Trias 1

FC Trias speelde haar 1e wedstrijd weer na de wintersport. VVO uit Velp waren de bezoekers.

FC Trias begon prima aan de wedstrijd. Direct in de 4e minuut was het Rolf die met een prima lob de keeper volstrekt kansloos liet. De pass van Antoine die er aan vooraf ging was van dezelfde schoonheid. Hierna kreeg VVO ook 1 kans maar Mathijs wist de 1-1 te voorkomen. FC Trias kreeg ook nog een kans op de 2-0 maar Cornelis werd geen winnaar oog in oog met de keeper. Slecht verdedigen achterin bij FC Trias zette in de 18e minuut de 1-1 op het scorebord. De nummer 7 profiteerde. Hierna ging de strijd gelijk op. VVO liet bij vlagen zien prima te kunnen voetballen maar verder dan de 16 meter liet FC Trias het niet komen. FC Trias kreeg in het verloop van de 1e helft ook geen kansen meer zodat men ging rusten met 1-1.

In de 1e minuten van de 2e helft hetzelfde spelbeeld als in de 1e helft. Beide ploegen hadden moeite om tot echt grote kansen te komen. FC Trias had het achterin goed staan en gaf geen enkele kans meer weg tot in de 85e minuut. Maar Mathijs liet zien dat hij aan een prima seizoen bezig is. FC Trias kreeg 3 opgelegde kansen om de wedstrijd te beslissen. Maar onze spits deze middag had zijn vizier duidelijk niet gericht staan.. Dat FC Trias op basis van de kansen deze wedstrijd had moeten winnen was duidelijk maar gezien het veld spel was een gelijkspel misschien wel de juiste uitslag..

Zondag a.s. uit naar Zevenaar tegen OBW waar we om 14:30 aftrappen op Marconistraat 16, 6902 PC Zevenaar. Tegen deze titel kandidaat heeft FC Trias nog wat goed te maken na de 1-5 thuis nederlaag

RTV Slingeland was aanwezig om o.a. de doelpunten als volgt vast te leggen:

FC trias – VVO

FC Trias – Vvo Velp

Geplaatst door RTV Slingeland op Maandag 27 januari 2020