Veteranen scoren

Vandaag stond de eerste wedstrijd na de winterstop op het programma op ’t Huitinkveld tegen Buurse 5. De avond voorafgaande aan de wedstrijd was de jaarlijkse nieuwjaarsborrel bij de sponsor Hotel Restaurant Mondriaan, Jurgen, bedankt, het was zoals gewoonlijk top.

Desondanks begon Trias met dank aan drie invallers prima aan de wedstrijd. Het eerste kwart van de wedstrijd was voor Trias dat goed combineerde.
In de 25ste minuut was het Edwin Abbink die met een knappe kopbal de verdiende 1-0 binnen knikte. Direct na de aftrap zette de beste man van Buurse aan voor een solo dat eindigde met een strak schot in de onderhoek, de voorsprong in no-time weg. Met 1-1 werd er gerust.

De tweede helft waren beide teams aan elkaar gewaagd. Na een kwartier de voorsprong voor Buurse na een misser in de Trias defensie. 10 minuten later een ongelukkige handsbal in het strapschopgebied van Buurse. Deze buitenkans werd door gastspeler Nico Schutte feilloos binnen geschoten. De stand weer gelijk 2-2. In de resterende tijd bleven beide teams gelijkwaardig, een paar mogelijkheden aan beide kanten doch het doel werd niet meer getroffen.
Resultaat, een terechte puntendeling.

Scroll naar boven