Ook de vrouwen recreatief gestart in de 25+ competitie

Nadat de heren recreatief een paar weken eerder voor het eerst gestart zijn in 35+ recreatief competitie was het vrijdag 30 september de eer aan de vrouwen om af te reizen naar Borculo. Bij hen is de leeftijdsgrens iets lager, zij spelen in een 25+ competitie met verder dezelfde regels als voor de heren.

De dames zijn ingedeeld in een poule met AD, DEO, VVG’25 en 2x een team van FC Winterswijk waarbij dit keer FC Winterswijk door personele problemen maar 1 team kon afvaardigen.

Meteen de eerste wedstrijd begon met de derby tegen Winterswijk. Bij het opkomen van het veld zakte de dames eigenlijk de moed al een beetje in de schoenen want er was toch wel degelijk wat leeftijdsverschil met ons. Maar het blijkt, dit zegt niets. Na de mouwen te hebben opgestroopt moesten de dames uiteindelijk na lang met 1-0 te hebben voorgestaan toch helaas nog toestaan dat FC Winterswijk langszij kwam. De 2e wedstrijd was er één om gaimg_3814uw te vergeten, er werd met 4-0 van DEO verspeeld. De laatste wedstrijd tegen AD ging lang gelijk op en na op een 0-1 achterstand te zijn gekomen, leek het erop dat ook deze wedstrijd helaas verloren zou worden maar met man en macht werd er geprobeerd dit om te buigen wat uiteindelijk resulteerde in een 2-1 winst waardoor de dames dan ook super tevreden waren zo’n eerste keer!

Na terugkomst bij FC Trias werd het goede resultaat samen met de heren die die avond ook weer gevoetbald hadden nog even in de kantine gevierd!

Op naar 14 oktober voor een volgende ronde!

Mocht het je nu leuk lijken om hier ook aan mee te doen, kom een keer kijken bij de training van de dames recreanten op woensdagavond van 20.30 tot 21.30 uur. Ook als je alleen wilt trainen en niet aan de wedstrijden wilt deelnemen ben je van harte welkom!

Scroll naar boven