Opnieuw winst voor FC Trias JO15-1

Vandaag kwam v.v. Twenthe op bezoek bij de Boys in Blue. En er was goed nieuws: Luuk Mulder, die sinds de start van het seizoen achtervolgd werd door blessureleed, maakte vandaag zijn rentree! Hopelijk wordt Brian over een week verlost van zijn gips en is hij er ook gauw weer bij. Voor Bram duimen we de komende week voor een goede uitslag van de MRI van zijn knie.

In de eerste helft een sterker, maar ietwat slordig FC Trias. Na een grote kans in de derde minuut van de wedstrijd speelde het spel zich grotendeels af op de helft van Twenthe, maar veel kansen werden niet echt gecreëerd. Wel ging een corner net naast en belandde een kopbal van FC Trias op de lat. Nadat Twenthe toch nog even gevaarlijk werd voor het doel van FC Trias werd aan de andere kant van het veld een schot van FC Trias door de keeper gestopt. Ruststand 0-0.

Na een klein kwartier in de tweede helft een vrije trap voor FC Trias, die goed genomen werd, maar door Twenthe over de achterlijn werd gewerkt. De hoekschop die hierop volgde, werd fraai ingeschoten. 8 Minuten later opnieuw een hoekschop die ditmaal succesvol ingekopt werd. Twenthe probeerde nog wat terug te doen, maar de alerte keeper van FC Trias tikte de bal geweldig uit de kruising.             Eindstand 2-0.

De vrijwillige training op vrijdagavond met als doel het oefenen op vrije ballen en hoekschoppen, maar vooral LOL hebben met elkaar, heeft vandaag mede tot de winst geleid gezien de spelmomenten waaruit gescoord werd.

De tussenbalans na 6 wedstrijden: 18 punten en samen met Sparta aan kop!

Volgende week een dagvullend programma voor de JO15-1 met de verre uitwedstrijd naar HHC in Hardenberg. Succes mannen!