Peters Installatietechniek nieuwe hoofdsponsor FC Trias

Met trots kan de sponsorcommissie van FC Trias een nieuwe hoofdsponsor voor de vereniging presenteren: Peters Installatietechniek BV.
Peters is weliswaar een nieuwe naam in Winterswijk, in Didam en omstreken is het bedrijf al vele jaren actief. ‘Door het faillissement van een conculega kregen wij de kans om met een groep oud-medewerkers ook activiteiten te gaan ontplooien in Winterswijk. Deze kans konden wij niet aan onze neus voorbij laten gaan’, aldus Winterswijker Daniël Frenken. ‘Vrij snel na het faillissement heb ik contact gezocht met vestigingsmanager Herbert Legters en zo geschiedde’, gaat Daniël verder.

‘Nu is het zaak dat ook de mensen in Winterswijk en omgeving weten dat ze voor allerhande installatiewerkzaamheden bij ons terecht kunnen. Naamsbekendheid is dus voor ons erg belangrijk. Dat is exact de reden waarom wij er als bedrijf heel bewust voor hebben gekozen om onze naam grootschalig te verbinden aan 1 vereniging in Winterswijk’, vertelt Herbert. ‘De keuze voor FC Trias was voor ons niet zo moeilijk, ik ben als trainer bij FC Trias al jaren op ‘t Huitinkveld te vinden’, gaat Herbert verder. ‘En daarnaast spreken de ambities die FC Trias als vereniging heeft ons erg aan, die sluiten goed aan bij onze eigen ambities: steeds beter willen presenteren op alle vlakken’, vult Daniël tot slot aan.

Vanaf het seizoen 2016-2017 prijkt de naam van Peters op alle coachjassen van de leiders, trainers en begeleiding van onze jeugdteams en onze vaste groep vrijwilligers. ‘Wij zijn uiteraard heel erg blij met deze extra hoofdsponsor’, aldus Frank Kremer namens de sponsorcommissie.

Scroll naar boven